Saturday, July 14, 2018

Tin Milo Dah Keluar

Madu tualang power! Click here


Kerajaan Pakatan Harapan buat Tabung Harapan untuk tolong sama meringankan beban hutang negara & juga nak menunjukkan betapa bebalnya & betapa borosnya pemerintahan HAMNO Najib.

Puak2 HAMNO melancarkan Tabung Najib utk membayar RM1 juta wang jaminan yg diperintahkan mahkamah kerana kononnya Najib dah hampir mamah rumput nak makan anak bini pun dah tak berduit bila akaun bank mereka yg ada bilion2 ringgit telah dibeku. Merangkak la ahli HAMNO cari duit utk menjamin bini Rosmah yg telah memberi kita semua GST sbg tanda kasih sayangnya kpd rakyat.

Di Jelawat, Bachok baru2 ini pun ada puak masjid yg kepala hotaknya cukup bergeliga dalam menabung.

AJKKKKK Masjid itu telah memasang 'bubu kutipan derma ikhlas' diatas 'speed bump' di jalan raya di hadapan masjid mereka & dibuat pada hari raya ke-3.

Hasilnya kompomlah kutipan menimbun & jalan jem sampai 3-4 km. Ptuihhh!!!!

Menabung juga salah satu kualiti terbaik suami Najib. Menurut sumber2 yg langsung tak boleh dipercayai, beliau menabung sejak dlm perut utk suatu hari nanti boleh membiayai nafsu buragasnya terhadap intan berlian & beg Birkin.

Kahkahkah!
Kahkahkah!

PAS?

PAS bawak keluar tin Milo balik semula ni kaplabana hapa? Tabung hapa lagi?

Bukan hari tu dah terpekik terlolong tumbang lembu kambing & unta ke merayakan katanya dah menang ke atas Sarawak Report??

Kahkahkah!
Kahkahkah!

Come on la, takkan Lebai kena ketum.

Kahkahkah!