Tuesday, January 2, 2018

Iskandar Samad Jangan Kencing Berdiri

Madu tualang power! Click here



Mahfuz telah rasmi keluar dari PAS yg telah didukunginya selama 40 tahun.

Ikut suka tekak dia lah nak keluar/masuk parti apa pun.

All is fair in love, war and politics.

Kaplebuto Iskandar Samad berjambullah kalau dia tak kenal Mahfuz.

Kahkahkah!

Jgn tanya "Mahfuz who?", sebab Mahfuz dah cukup terkenal satu Malaya.

Kalau kita tanya "Iskandar who?", apa macam?

Iskandar ini jauh lebih muda dari Mahfuz. Mungkin waktu Mahfuz mula2 join PAS, Iskandar Samat itu masih lagi kencing berdiri tergigil-gigil, kepala bana pun masih penuh palat sebab belum lagi disunatkan oleh makbapaknya.

Itu dia "Iskandar who".

Kahkahkah!
Kahkahkah!

10 comments:

  1. AKHLAK PEMIMPIN DAN PENYOKONG PAS MEMANG KE LAUT.

    ReplyDelete
  2. Hahahahahahaha baru muncul libanglibu (hang p mana gherja apa)8X

    ReplyDelete
  3. malu tarak punya orang...gaji sekarang halal ke?..maruah mana? kandar who? mamak nasi kandar lbh mulia dari kandar who?

    ReplyDelete
  4. Keplabuto kembali sudah.... yahoo.

    ReplyDelete
  5. blog nih leh dibungkus masuk setor room.
    lama sangat x update dah berkarat lah weyyy
    kahkahkah!!
    SukuSamdol

    ReplyDelete
  6. Ingat ke jatuh pokok tualang Yeop ni....lama tak muncul.

    Begitulah Yeop standard pemimpin PAS yang tinggal sekarang....sombong bongkak ego mengalahkan jin iblis. Si Iskandar tu perasan dia cukup gah, besar dan terkenal.... sekali ditengking dek Hadi mau terekencing terberak....

    ReplyDelete
  7. WHO is Iskandar?? WHO..WHO..??
    I tak kenal laaaa...

    ReplyDelete
  8. Iskandar tu siapa...majistret, doktor....apa...ahli pas....Parti Ahli Syurga tu ke, letak 50k serba satu kah kah kah kah

    ReplyDelete
  9. Nabi saw yg tahu Abdullah bin ubai itu munafik pun tak pernah keji atau kutuk inilah akhlak Islam yg sebenarnya bukan sesetengah pemimpin yg mengaku kononnya dia lebih Islam dari Islam itu sendiri....akhlak kelaut...puii

    ReplyDelete
  10. Iskandar bertanding atas tiket pas tak akan menang dlm pru2 akan dtg selagi hadi presideng pas. Barulah iskandar who?

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.