Friday, August 4, 2017

Ternyata Rafizi Lebih Popular Dari Chief Lebai

Madu tualang power! Click here

Derma melimpah diterima Rafizi tanda komitmen rakyat menentang rasuah

Menurut Rafizi, dalam tempoh 10 hari lalu, sejumlah 7,435 rakyat Malaysia telah menyumbang dengan jumlah RM1,585,014.49. Jumlah yang diterima ini adalah lima kali daripada yang diperlukan untuk membayar NFC.
"Daripada 5,135 orang penyumbang, 1,575 merupakan orang Melayu, 2,903 Cina, 348 ialah orang India, 40 bumiputera Sabah dan 91 ialah bumiputera Sarawak.
"Lebih kurang 2,300 orang penyumbang tidak diketahui memasukkan wang ke mesin deposit tunai yang kami tidak dapat kenal pasti mereka," tambah beliau.
------------------------------------------------------------------------------------
Image result for tabung tin milo

Masa mula2 Rafizi keluarkan rayuan memungut derma utk membantunya menyelesaikan tuntutan yg dibuat oleh mahkamah, ramai yg skeptik apakah rakyat Msia akan membantunya.

Ternyata tanggapan itu meleset jauh.

Terkini, sumbangan yg diterima Rafizi telah jauh menlangkau jumlah yg dikehendaki. Kutipan telah melebihi RM1 juta lebih.

Ini satu tanda penghargaan kpd Rafizi yg memang nampak benar kesungguhannya membanteras rasuah.

Penderma datang dari segenap pelosok masyarakat.

Seramai 2,300 orang menderma melalui ATM. Ini yg mahal. Ini yg presiden Parti Audivellfireporscherangerover Semalaysia (PAS) tak boleh buat.

Kahkahkah!

Makcik tua pun bermurah hati bagi RM20-00. Memang mahal. Terharu lah. Terasa ingin menitiskan air mata.

Kahkahkah!

Seekor MP PAS juga sudi menghulur. Akhlak terpuji.

Cuma kita nak tahu jugak mana pergi segala lebai, segala ustaz, ustazah yg mengarak Rafizi ke sana ke mari semasa PRU dulu? Kes lembu Syahrezat yg didedahkan Rafizi itu telah membuahkan bukan sedikit undi utk Parti Audivellfireporscherangerover Semalaysia (PAS). Jangan buat tak sedar diri. Malu la sikit.

Kalau tak sedar diri jugak, pergi masuk bilik duduk diam-diam minum Clorox.

kahkahkah!

Patutnya Rafizi ini dilantik presiden Parti Audivellfireporscherangerover Semalaysia (PAS) menggantikan Chief Lebai sekarang.

Berbulan Chief Lebai tadah tin Milo sebab nak ke London melawan Claire Brown, walaon cuma boleh bagi RM78,000-00. Hapa kelas bai...

Kahkahkah!
Kahkahkah!

Imam Paling Mahal Di United Kingdom

Madu tualang power! Click here

Mengapa enam pegawai kedutaan Malaysia hadir pengurusan saman Sarawak Report?

Sarawak Report turut melaporkan kos yang ditanggung presiden Pas untuk membayar khidmat peguam Carter Ruck yang berjumlah RM3000 (£500) sejam.
Malah Sarawak Report menganggarkan kos yang dibelanjakan presiden Pas bagi urusan mahkamah setakat ini adalah RM600,000 (£100,000).
Bagaimanapun peguam Abdul Hadi, Carter Ruck enggan menjawab soalan Sarawak Report berhubung jumlah perbelanjaan mahkamah yang ditanggung ahli parlimen Marang itu setakat ini.
Ketika para pemimpin Pas mengakui tidak mempunyai dana malahan tidak mampu membayar bil elektrik ibu pejabat parti itu, Sarawak Report mempersoalkan pihak yang membantu membiayai tindakan undang-undang itu memandangkan kempen pungutan derma di kalangan ahli parti yang dilancarkan pada Mac lalu hanya berjaya mengutip £13,000 (RM78,000).
-------------------------------------------------------------------------------------------

Kahkahkah!
Kahkahkahkah!

Sapa pun tak heran berapa puluh pegawai kedutaan nak pergi mahkamah kes PAS vs Sarawak Report. Pergilah ramai-ramai memang itu tugas kau sebagai balaci.

Kalau Pandikar nak pergi, Rahman Dahlan nak pergi, silakan pergi buat ramai & meriah kerana itulah tugas mulia kamu sebagai balaci.

Yg buat orang melopong ialah;
Yuran guaman RM3,000-00 sejam.
Perbelanjaan setakat ini telah mencecah RM100, 000-00.
Dana tin Milo cuma berjaya mengutip RM78, 000-00.

Dana tin Milo ciput, suratkhabar Horrorkah tak laku, masih mampu pergi England.

Kahkahkah!

Gaji imam paling mahal di UK pun cuma £1,400-00 sebulan, bukan sejam. Klik DI SINI.

Cuba kira pulak berapa ratus ribu kali lipat lawyer upahan Haji Hadi dapat?

Walaon semua, teruskan tugas suci lagi mulia menadah tin Milo.

Kahkahkah!
Kahkahkah!  

Dari Marang ke Manchestee. Kahkahkah!