Thursday, June 25, 2015

Merebus Husam Musa Bermakna Merebus Kerja TG Nik Aziz

Madu tualang power! Click here

Hapa benda jenis makhluk dalam PAS sekarang ini hanya Hadi Awang yg tahu, sebab manusia macam Salahudin Ayob pun PAS dah tak mahu.

Mahfuz tertonggeng. Hatta tertonggeng. Mazlan Aliman pun tak tahan mencicit larinya dan ramai lagi nama-nama besar yg bukan sedikit sumbangan mereka terhadap PAS telah tertonggeng dan dihayun buntutnya.

Terbaru, Husam Musa pun turut kena rebus, tak dapat tidak, mulut kumpulan bukan walaon akan berkicau. Mana tidaknya kerana selama ini Husam & Nik Aziz bagai isi dgn kuku. Dgn terebusnya Husam, lengkaplah kerja walaon.

Wala'on & Candunya

Maknanya, selama ini ramai benar anggota kabinet kerajaan negeri Kelantan yg telah lama terketar-ketar dagu menahan dengki tak sudah terhadap Husam.

"jago mu Use, jago mu Use"
Kah ka hka hkah kah!
Gitu kot??Hadi Awang ini dah cukup bermasalah. Masalahnya inferior complex. Dia rasa dia kecik dan dia nak berbuat sesuatu utk dikenang sampai bila-bila.

Sebenarnya, nama Hadi Awang ini sudah cukup masyhur lagi dgn 'amanat' yg dibekalkannya utk PAS dulu.Kah kah kah kah ka hkah kah kah!!
Kah kah kah kah!

La ni, amanat ke mana punat ntah ke mana.

Dia duduk dalam PR, di bawah bayang Anwar Ibrahim. Duduk dalam PAS, di bawah bayang bekas Mursyidul Am Nik Aziz. Bukan sekali dua dia kena pangkah dgn Nik Aziz. Haron Din pun pernah kena pangkah dgn Nik Aziz.

Tak menjawab.

Sejak Nik Aziz meninggal, bukan main pulun lagi puak walaon-walaon ini buat kerja.

Jadi betullah kerja mereka itu bersungguh kalau dilihat dari hasil muktamar baru-baru ini, jelas bahawa mana-mana manusia yg sebulu sewarna dgn Nik Aziz telah habis dipunggah masuk dalam lori dan dihantar ke Laut Andaman.

Org-org penting dalam PAS sekarang dimonopoli oleh yg sewarna bulunya dgn Hadi Awang. 

Presiden: Chai
Timb. presiden: Chai2

Naib presiden: Chai3, Chai4, Chai5

AJK:
Ah Chai
Lun Chai
Kap Chai
Han Chai
Bon Chai
Chap Chai
Taliban Chai
Arsenik Chai
Cirit Chai

Ini aku kutip dari FB semalam.
Hapa benda ni????
Kah kah ka hka hkah kah!
Mampuih!

Kah kah ka hka hkah kah!!!
Kah kah ka hkah kah!!

Kita tunggu, bila lori simen bawak karpet merah tiba utk menyambut Asang Ali & Mat Nasa masuk PAS semula.