Saturday, April 6, 2013

Zol Kolom Part 2

Madu tualang power! Click here
Dua ekor cucu Broheng Ali

Pertama sekali, kesian anak-anak Zol Kolom.

Dulu, nama bapak mereka sedap iaitu Zol Nordin.

Zol Nordin jadi terkenal ekoran kes seorang anak gadis Melayu murtad disekitar 90an dulu. Amat gah nama Zol Nordin sehinggakan mikrofon Masjid Jamek itu macam pusaka nenek moyangnya. Dia boleh cakap ikut suka tanpa mengira masa.

Zol Nordin bersuara membakar semangat Melayu kerana seorang anak gadis Melayu telah murtad dan dilarikan jantan kapir dan telah 'dianukan' secukup rasa. Memang ketika itu telah keluar sepanduk dan ada yg telah berarak selepas sembahyang Jumaat.

Ketika itu namanya Zol Nordin bukan Zol Kolom. Waktu itu lebam didahi tanda orang kuat sembahyang belum ada lagi.

Mamat ini jadi Zol Kolom apabila diterajang PAS dan kena lambung dgn PKR. Mulalah dia mengolom kesana kemari. Gigih Zol mengolom sampai ke Turki, sampai ke Gaza.

Kasihan sekali lagi pada anak-anak Zol Kolom. 

Susah budak-budak tu nak explain. Kalau Bik Mama & Zol berebut, sapa dapat kolom dulu? Kah kah kah kah

Zol nak merajuk? Pegi mampos la. Pegi kolom berudu Broheng Ali! Kah kah kah!!!!!!


Mahafiraun Lebih Takutkan Mat Nuar Dari Malaikat Maot

Madu tualang power! Click here
Todi Kerala

Bahawasanya, kelaku si tua kutuk Mahafiraun menyamun khazanah negara telah diketahui seantero dunia. Menurut Barry Wine yg sudah arwah itu, Mahafiraun telah mengapur lebih 100 billion!

Mahafiraun, anak-beranak, cucu-cicit dan kroni-balacinya bebas menjarah semahunya. Tak ada satu pun yg ditakut oleh puak-puak ini.

Bagi Mahafiraun, tidak wujud alam kubur dan alam akhirat. Seolah-olah, masuk dalam kubur, mereput, cacing kenduri-kendara dan Mahafiraun menyumbang buat kali terakhir sebagai baja kepada pokok-pokok disekitar.

Cuma satu yg ditakuti Mahafiraun. Takutnya kpd lembaga ini lebih dari takutkan malaikat maot! Lembaga bernama Mat Nuar.

Mat Nuar ini lembaga yg boleh menyakiti Mahafiraun ditempat butir geli yg paaaaaaling sensitif. Iaitu anak-anaknya. Mohzani, Mizan dan apaentahnama lagi.

YTL kaya, Ananda kaya, Mokhtar BauKari kaya, tapi jgn tak tau kaya dgn hutang.. Hutang billion2 yg memang tak mahu dan tak mampu dibayar 27 keturunan sekalipun.

Serupa juga dgn anak-anak Mahafiraun, kompom hutang keliling buah pinggang. Buat Petron, berhutang. Buat Kencana, berhutang. 

Kompom kecut kerandut Mahafiraun dgn hasrat Mat Nuar utk mengusik kerandut anaknya si Mohzani. Itu baru Mokzani. Yg lain-lain pun kompom kena gegar biar terberak-berak atas tangga.

Cuma kalau Mat Nuar beria nak tibai Mahafiraun, jgn separuh jalan.

Contoh paling dekat, nun di Indon. Tommy Hutomo Mandala masih bebas buat suka hati.

Semoga Mat Nuar berjaya jadi PM dan permintaan rakyat jelata amaaat la banyak.

Salah satu permintaan ialah tunaikan hasrat kami melihat Mahafiraun turun-naik mahkamah sampai disorong dgn kerusi roda. 

Biar sampai dia terberak-berak atas kerusi roda! Kah kah kah kah!!!