Friday, February 10, 2012

SURAT TGNA: Menjawap komen PUAD ZAKAR

Madu tualang power! Click here
Sapa-sapa nak baca surat yg original boleh pergi ke (sini)


Menjawap komen PUAD ZAKAR: Satu Pengolahan Semula

YB PUAD ZAKAR,

Merujuk kepada komen PUAD ZAKAR (UM & BH 8 Februari 2012) yang mencadangkan agar TGNA ditarbiyah semula atas sebab enggan memberi komen terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim atas isu negara Israel. Ia sesuatu cadangan yang jelas sesat seperti SEEKOR KALDAI yg tersesat.

Saya GELAK MENONGGENG-NONGGENG atas pemikiran seEKOR KALDAI YG MENYAMAR sebagai seorang timbalan menteri juga bekas seorang guru Yayasan Anda di bawah bumbung ABIM yang dikatakan pernah menyokong kepimpinan Anwar Ibrahim kelihatan begitu KALDAI LAGI BAGHAL dalam menilai mana satu yang benar dan mana pula yang salah.

Sepatutnya sebagai seorang yang pernah MENGGOSOK TELUR Anwar Ibrahim dan pernah duduk sebumbung MAKAN TIDUR FREE diYayasan Anda/Markaz ABIM sepatutnya sudah tahu permainan kotor media tajaan Barat (WSJ) itu MEMANG SEBIJIK UTUSAN MALAYSIA YG TERKENAL HARAMBEJADAHNYA untuk menjatuh kredibliti seorang yang tidak sebulu DENGAN BULU MADEY.

Apakah hak PUAD ZAKAR mencadang saya ditarbiyah semula? Sedang beliau sendiri sudah dilihat gagal memahami prinsip tarbiyah. Kalau benar dia memahami tarbiyah, masakan boleh membuat respon atas fakta yang diputar oleh WSJ dan DIBANTU OLEH APCO YG DIBAWA MASUK OLEH KERAJAAN NAJIB DAN DIBAYAR BERPULUH JUTA. Hantu media Barat sentiasa bertindak untuk memecah belah umat Islam.

Sebaiknya PUAD ZAKAR dapat berjumpa sendiri Anwar jika benar ingin mencari pencerahan KERANA KULIT KAMU SUDAH SEMAKIN GELAP, PERUT MAKIN BUNCIT DAN MUKA SUDAH BERTUKAR MENJADI EMPAT SEGI KERANA TERLALU LAMA DUDUK DALAM KOTAK SENDIRI, ASYIK MAKAN KENCING BERAK TIDUR. kahkahkah!!!

Justeru adalah sesuai kalau dia ingin mencari kebenaran, baik sahaja pergi KE TANJUNG RAMBUTAN. KERANA HANYA ORANG GILA DAN KALDAI-KALDAI SAHAJA YG MERASAKAN DIRINYA BETUL.

Saya cadangkan lebih baik mencari kebenaran di bilik tandas. KERANA TELAH TERBUKTI MEMASUKKAN KEPALA KEDALAM LUBANG JAMBAN SETELAH SELESAI BERAK BOLEH MELANCARKAN PEREDARAN DARAH sekaligus menjadi waras selari dengan otak sekular.

Maka, tak payahlah asak dan menyibuk untuk mentarbiyah semula orang lain. Kerana asas tarbiyah  bukan datang dari dalam OTAK KALDAI.

Mana ada hak bagi manusia seumpama PUAD ZAKAR untuk mentarbiyah orang lain, sedangkan  HAK DIRINYA HANYALAH MENTARBIAHKAN KALDAI-KALDAI SEUMPAMA DIRINYA DIDALAM UMNO SANA.

Saya akhiri dgn pantun 2 kerat.

Pecah kaca pecah gelas,
sudah baca harap balas.

Sekelian pembaca blog yg budiman, kita sama-sama tunggu balasan surat PUAD ZAKAR.

Sekian terima kasih.

~Libang Libu~

Remember Rene 'el loco' Hinguita?

Madu tualang power! Click here
Hirsute Colombian jester Rene Higuita has been up to his old trick again, re-enacting his infamous ‘scorpion kick’ save against England all those years ago for an Arabic television channel…
from whoateallthepies

ANAK TAUKE LEMBU CUBA BERFAKTA-FAKTI

Madu tualang power! Click here
Sesungguhnya banyak lagi yg kita tak tau tentang NFC projek bela lembu itu.

Aku tau tentang NFC melalui Suara Keadilan, setelah dibentangkan utk umum oleh Rafizi mamat Jambu. Si jambu ini jugaklah dulu bercita-cita nak jadi ketua pemuda Keadilan. Tapi mana ada kelas nak kalahkan Chegu Bard.

Melalui Malaysia Kini, aku dah tau keluarga Shahrizat dah jadi keluarga tauke lembu. Satu Malaya jugak dah tau perangai Shahrezat anak beranak macamana. Perangai UMNO.

Baru aku tau, duit RM250 juta itu dipanggil pinjaman mudah (sini). Maknanya, kalau untung boleh bayar balik ikut suka hati. Kalau bengkrap boleh cuci ponggong tak payah bayar sesen haram. Gitu?

"Saya anak mami. Mami saya tauke lembu."

Ini anak Shahrezat. Anak menteri. Bertuah dia keluar dari rahim Shahrezat. Kalau bukan anak menteri, muka macam ini mungkin duduk dalam bas dari pagi sampai kemalam. Bibir itam, kuat hisap rokok ni. Muka ini sesuai jadi konduktor bas henti-henti Kuala Kangsar - Grik.

~Libang Libu~