Tuesday, November 2, 2010

Small and Lembik SCROTUM

Madu tualang power! Click here

Politik kita memerlukan anjakan baru — Dr Mohd Asri Zainul Abidin November 01 2010 NOV 1

"Saya rasa politik kita memerlukan nafas baru. Seperti mana Umno memperkatakan keperluan anjakan baru dalam politik mereka demikian saya fikir pihak pembangkang pun perlu mula memperkatakan hal yang sama. Saya –seperti kebanyakan rakyat marhaen yang- hanya ingin melihat kesejahteraan negara berteraskan kerajaan yang amanah dan pembangkang yang berkualiti. Sudah banyak diperkatakan dikritik dan diulas mengenai kerajaan hari ini."

Kalau nak bercakap politik berdentum dentam.. turun padang laaaa..

Kalau dah berani sangat.. katakan dah bijak pandai sangat..

Kalau rasa telur cukup besar, turun laaa.. Ini bila orang cabar ajak berpolitik.. asyik jawapan "I can't".. sikit-sikit "I just can't"...thee he he

Cakap la betol2.. I can't ke I cunt? thee he he he


"Kita jangan lupa pembangkang juga perlu untuk diberikan penilaian tentang peranan mereka yang diberi amanah dalam Parlimen kita. Ini kerana dalam konteks politik kita kualiti kerajaan dan pembangkang menjaga kemaslahatan negara. Ada beberapa perkara yang mungkin perlu dinilai. Kita perlu politik idea iaitu politik yang berteraskan kebijaksaan dan pemikiran yang bernas dalam memajukan masyarakat dan negara. Kita tidak mahu politik sekadar kutuk-mengutuk maki-memaki dan hina menghina tanpa sebarang cadangan yang membina dan memajukan pemikiran rakyat. (malaysian insider)"