Friday, July 16, 2010

Babak bogel Zul LULUS!

Madu tualang power! Click here
Oleh HARYATI KARIM
haryati.karim@kosmo.com.my


Sapa yang bagi LULUS? thee he he


Rais Yatim ka?..thee he he


Kalau dah LULUS, maknanya malaikat tak libas la nanti?? ..thee he he


Zul ni penyanyi asalnya.. penyanyi tak berapa nak laku.. soru selalu miss.


Telanjang pun telanjanglah! Asal kan dapat makan nasik.. thee he he


Mana tau, kot2 ada rezeki Chua So Lek telefon.


Gaga! gagagagaa! gaaa! ga! ga! GAGAGAGAGAGAAAHHH!!!


SELEPAS dunia perfileman dikejutkan dengan kontroversi aktor Arja Lee berbogel dalam filem ... Dalam Botol, kini tiba pula giliran vokalis kumpulan Handy Black yang sebelum ini dikenali sebagai Zul Handy Black.
Hanya berbekalkan sebuah filem seram iaitu Mantra yang telah menemui penonton di pawagam bermula semalam, namanya secara tiba-tiba meraih perhatian.
Bukan hanya kerana filem itu merupakan filem pertama yang mengangkat Zul atau kini dikenali sebagai Zul Suphia'an sebagai pelakon utama untuk watak Muzir, iaitu seorang pengamal ilmu hitam.

MLM Terbaru.

Madu tualang power! Click here
NGO Bantah FBI Bersidang Di KL

Mohd Azmi Abd Hamid
HARAKAH

Kami mewakili organisasi pertubuhan awam membantah dengan sekeras-kerasnya Persidangan FBI National Academy Associates Asia Pasifik ke 13 daripada 18 hingga 23 Julai 2010 di Garden and Residences, Mid Valley, Kuala Lumpur. FBI atau Federal Bureau of Investigations (Biro Siasatan Persekutuan) merupakan cabang militan kerajaan Amerika Syarikat (AS) untuk mengenakan hegemoni ke atas negara lain.

Tak payah bantah-bantah..thee he he

Tau apa makna FBI?

From Bangalore India. GA! GAGAGAGAGA!!!

Ini MLM terlatest.. thee he he

Satu Malaya nanti bole kena jual!


Adalah amat memalukan pegawai kanan polis kita bekerjasama dengan polis AS yang menyeksa umat Islam di Amerika Syarikat, membunuh orang awam yang tidak berdosa di Afghanistan dan Iraq, dan mengintip umat Islam yang memperjuangkan keadilan dan kebebasan.

Penganjur Skim Cepat Kaya India Bersembunyi di Malaysia
METRO

CHENNAI: Polis Tamil Nadu akan mendapatkan bantuan Interpol bagi mengesan seorang warga India yang dipercayai melarikan diri ke Malaysia sejak hampir 10 tahun lalu selepas melakukan penipuan berjumlah berjuta-juta ringgit melalui skim pelaburan haram.

Bahagian Kesalahan Kewangan (EOW) Tamil Nadu sedang memburu V Shanmugam selepas polis Bangalore menahan isterinya, Unamalai, 59, sejurus tiba dari Malaysia pada Isnin lalu.

Pasangan itu bersama anak lelaki mereka S Harshavardhan, menghilangkan diri sejak 1991 selepas Mahkamah Tinggi Madras mengenakan ikat jamin RM1 juta selepas mereka ditangkap dan dituduh menipu 46,000 pendeposit dalam skim pelaburan itu di Chennai.