Friday, July 16, 2010

MLM Terbaru.

Madu tualang power! Click here
NGO Bantah FBI Bersidang Di KL

Mohd Azmi Abd Hamid
HARAKAH

Kami mewakili organisasi pertubuhan awam membantah dengan sekeras-kerasnya Persidangan FBI National Academy Associates Asia Pasifik ke 13 daripada 18 hingga 23 Julai 2010 di Garden and Residences, Mid Valley, Kuala Lumpur. FBI atau Federal Bureau of Investigations (Biro Siasatan Persekutuan) merupakan cabang militan kerajaan Amerika Syarikat (AS) untuk mengenakan hegemoni ke atas negara lain.

Tak payah bantah-bantah..thee he he

Tau apa makna FBI?

From Bangalore India. GA! GAGAGAGAGA!!!

Ini MLM terlatest.. thee he he

Satu Malaya nanti bole kena jual!


Adalah amat memalukan pegawai kanan polis kita bekerjasama dengan polis AS yang menyeksa umat Islam di Amerika Syarikat, membunuh orang awam yang tidak berdosa di Afghanistan dan Iraq, dan mengintip umat Islam yang memperjuangkan keadilan dan kebebasan.

Penganjur Skim Cepat Kaya India Bersembunyi di Malaysia
METRO

CHENNAI: Polis Tamil Nadu akan mendapatkan bantuan Interpol bagi mengesan seorang warga India yang dipercayai melarikan diri ke Malaysia sejak hampir 10 tahun lalu selepas melakukan penipuan berjumlah berjuta-juta ringgit melalui skim pelaburan haram.

Bahagian Kesalahan Kewangan (EOW) Tamil Nadu sedang memburu V Shanmugam selepas polis Bangalore menahan isterinya, Unamalai, 59, sejurus tiba dari Malaysia pada Isnin lalu.

Pasangan itu bersama anak lelaki mereka S Harshavardhan, menghilangkan diri sejak 1991 selepas Mahkamah Tinggi Madras mengenakan ikat jamin RM1 juta selepas mereka ditangkap dan dituduh menipu 46,000 pendeposit dalam skim pelaburan itu di Chennai."Kami memaklumkan kepada Interpol tentang mereka dan meletakkan notis "Orang Yang Dikehendaki" di semua lapangan terbang.

"Unamalai sering pulang ke India selepas melarikan diri ke Malaysia dan wanita ini berkata suaminya masih berada di Malaysia. Bagaimanapun, dia tidak pula menyatakan di mana anaknya berada," kata A Anarkali Begum, Timbalan Penguasa Polis EOW Tamil Nadu kepada Bernama.

Keluarga berkenaan menganjurkan skim cepat kaya dikenali sebagai Alwarpet Chit Funds yang menjanjikan pulangan tinggi bagi setiap pelaburan.

Bagaimanapun, syarikat itu yang dilaporkan mengutip hampir RM10 juta daripada pelabur tempatan, gagal melunaskan bayaran seperti yang dijanjikan.-Bernama

No comments:

Post a Comment

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.