Tuesday, March 9, 2010

Kurangkan Pengambilan Rempah Kari

Madu tualang power! Click here
Berite Hairang

LONDON: Wanita pertama Perancis, Carla Bruni-Sarkozy dilaporkan memeranjatkan ramai apabila muncul dalam satu majlis makan malam rasmi negara dengan mengenakan pakaian ketat tanpa baju dalam.

Carla mengenakan gaun ketat labuh Roland Mouret ketika menghadiri majlis makam malam rasmi di Istana Elysee, Paris. Model berusia 42 tahun dan suaminya, Presiden Nicolas Sarkozy menganjurkan majlis makan malam bagi meraikan Presiden Russia, Dmitry Medvedev bersama isteri, Svetlana, lapor The Sun.

Klik disini kalau nak baca lagi..

Jangan salahkan rakyat 1Malaya kalau paper tak laku..
Jangan cuba kaitkan dgn kurangnya minat membaca..thee he he
Kalau nak tau, org besar2 paper ni semua baca the Star, NST, Sun..

Paper berbahasa Melayu, majoriti pembaca orang Melayu..
Tapi..pagi2 lagi, kopi-O pun belum masuk tembolok..thee he he
Dah kena paksa baca pasal orang tak pakai bra..

Siap ada gambar pulak tu..
Siap jadi antara berita dgn pilihan tertingggi tu..thee he he

Ini gara-gara mantan mamak bendahara TUNgkek..
Jangan diikut TUNgkek tu..thee he he
Dia pagi kena kari, tengahari kari, malam extra kasi..thee he he
Panas..panas..!

No comments:

Post a Comment

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.