Thursday, January 28, 2010

Puaka Janggut Putih

Madu tualang power! Click here

Panjang umur puaka ni.

Lagi lama puaka ni hidup, macam2 sial dia bawak.
Agaknya nak berlawan sapa lambat mati dgn ada sorang Tun tu.
Puaka haprak ni dah accident sekali, tak jugak2 kedalam tanah.
Apa agaknya dalam kepala puaka ni?
Benci sangat dgn Islam.
Puaka pernah kata, “Over my dead body, baru boleh implement Hudud”

Bukan puaka ni tak sedar, duduk dikeliling orang Islam.
Beras orang Islam tanamkan.
Ikan orang Islam tangkapkan.
Nak berjudi je Genting sediakan tempat.

Bukan puaka ni tak sedar, ramai orang Islam yg jadi client dia.
Urusan bisness puaka ni sure ada kait-mengait dgn org Islam.
Mampus nanti tanam kat Tanah Melayu jugak.
Atau puaka ni dah wasiat siap2 suruh bakar je bangkai dia?

Panjang umur puaka ni.
Benci sangat dgn Islam, puaka ni beragama apa?
Yahudi?

Mampus cepat2 puaka ni.Mampus dilanggar keretapi.

No comments:

Post a Comment

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.