Friday, September 21, 2018

Sahara Yaakob Pecah Lobang

Madu tualang power! Click here



DS Najib kalau masih ada keupayaan berfikir, pastinya sekarang dia telah memasukkan 3 nama baru dalam wasiatnya.

Najib mesti memperuntukkan sekian juta utk Elie Suriati, sekian juta utk Sahara Yaacob & sekian juta utk Lokman Adam.

Kalau dah terbagi sedikit sebanyak kpd Mat Over, kira halal la. Mat Over pun bkn ada job sgt pun skrg ni.

Kahkahkah!
Kahkahkah!

Awal2 dulu nampak jugak kelibat Datuk Noraini Ahmad dgn aksi Planet of the Apes nya. Sekarang dia pun lesap.

Dah kena picit kot?

Kahkahkah!

Semua dah kena picit. Habis semua hulubalang & jembalang Najib kena picit.

Yg meranduk parit pergi ke seberang pun dah ramai.

Tinggallah Lokman Adam dgn 2-3 puluh kuncu2nya berani-berani takut mengangkat sepanduk.

Lokman ni pun tak lama, kalau dilantik dia ni sebagai Duta Khas ke India menggantikan Samy Velu, settle semua.

Kahkahkah!

Sikit lagi tinggal la Elie & Sahara terlolong-lolong depan mahkamah.

Kalau bukan kerana Si Sahara ni, kita tak tahu yg artis-artis ni berpencen.

Agaknya Msia satu2nya negara di dunia yg bagi pencen kpd artis.

Sahara sudah pecah lubang. Bocor rahsia.

Oi! Tak aci la artis dapat pencen, Mejar Zaidi sekupang haram belum lagi.

Kahkahkah!
Kahkahkah!