Thursday, July 12, 2018

Kos Menangkap Jamal Jamban

Madu tualang power! Click here

Di bawah ini diperturunkan screenshot satu posting di Facebook.

Akibat kealpaan kita menangani sempadan negara, Jamal Jamban lepas lolos ke Indonesia.

Namun atas kerjasama pihak berkuasa Indonesia, Jamal Jamban berjaya diberkas dan telah pun dihantar kembali ke Malaysia utk menikmati cara hidup Penjara Sg Buluh.

Pun begitu, penangkapan Jamal Jamban ada harganya.

Harganya mahal. RM90, 000-00.

Kemudian Jamal Jamban didenda RM400-00. Tunaaaai...

Kahkahkah!
Kahkahkah!

Dgn Jamal Jamban pun kita dikelepet atas, bawah, depan & belakang.

Kahkahkah!



Kalau macam ni Dol, mcm mana nak bawak balik Jho Low?

Kena panggil bomoh buah kelapa la nampak gayanya, jimat sikit.

Kahkahkah!

Kazim Punya Auta

Madu tualang power! Click here



Al kisah di negeri lombong bijih ada seorang tauke tahfiz dah kencing berak tak lawas.

Berak keluar taik kambing. Kencing keluar air batu.

Kahkahkah!
Kahkahkah!

Ini gara2 HAMNO melingkop, Pakatan dah ambil alih.

Makanya, ramailah tauke2 tukang gosok kasut but HAMNO hilang punca tak tau mana nk keruk duit lagi.


Kazim pun telah insaf. Insaf dgn kenyataan bahawa susah nak jadi jutawan kalau sekadar jadi tauke tahfiz.

Belum ada tauke tahfiz Msia jadi jutawan. 

Kazim boleh jadi jutawan jual tanah tahfiz.

Kahkahkah!

Tambah pulak dalam tahfiznya sendiri dulu kecoh ada budak jantan senior terliurkan kunyit jantan junior.

Kahkahkah!
Kahkahkah!