Friday, March 2, 2018

Husam Musa Menunggu Salji Turun Di Salor, Klate

Madu tualang power! Click here


Perbuatan Husam ini umpama 'sekeh deputy lebai lempang chief lebai'.

Sebab dalam 'audio' tersebut, nama Chief Lebai pun kena petik.

Kahkahkah!

Kalau diamat-amati muka Husam, dah nampak beruban berjambang menunggu saman dari PAS & Kerajaan Negeri Kelantan.

Kahkahkah!

Sedangkan bukannya susah mencari Husam di Salor, beliau masih di kedai kopi yg sama setiap pagi dan masih menggulung rokok daun yg sama, pekena kopi O yg sama & geng main dam aji pun sama.

Kahkahkah!

Claire Brown dah keluar Surat komplen, "Tak aci la Lebai, Husam yg dekat tu lu tak mau saman".

Kahkahkah!
Kahkahkah!

Tunggu la turun salji di Salor mcm salji di London, sejuk nyaman, baru ada berahi Chief Lebai menyaman.

Kahkahkah!

Dikutip Dari FB: Mari Mendoakan Jho Low

Madu tualang power! Click here

Perhatian ❗

BACAAN YASIN & SOLAT HAJAT KHUSUSIAH MEMOHON KESELAMATAN JHO LOW

Berikutan Kapal Jho Low EQUENIMITY ditahan oleh pihak Indonesia,
maka
adalah diseru agar
semua
Imam2, Siak2 & Nazir2 masjid,Pengerusi2 JKK dan individu2
yng telah menerima HAJI dengan tajaan 1MDB agar
mengadakan
Majlis Bacaan Yasin & Solat Hajat
pada malam 1/3/2018 (malam Jumaat) di
SEMUA MASJID seluruh negara.
Adalah dipohon agar mendoakan keselamatan Jho Low dan kapalnya diBEBASkan oleh pihak Indonesia.
Ini juga bagi MEMBALAS budi Jho Low yg rapat dengan 1MDB yg telah menaja haji2 lebih 1000 individu secara ikhlas lagi suci.

Jangan lupa malam ni...!