Thursday, February 1, 2018

P.U.K.I Bukan Melucah

Madu tualang power! Click here


All is fair in love, war and politics.

And there are no eternal foes and allies, only interests.

Kalau mereka mahu berPUKI, itu hak mereka. Depa pun ada kepentingan.

Cuma org akan angkat kening, macam dah tak ada Lebai/walaon lagi yg layak di Selangor.

Kecik ati Din Ayam.

Kahkahkah!

Di sebelah pemerintah, pakatan mereka telah lama dikenali seantero dunia sebagai Barisan Nasional.

Walaon fail  Bahasa Arab kena tendang dari Mesir pun tahu.

Kahkahkah!

Di sebelah pembangkang yg mahu menggolek-dog-kan Najib, mereka mahu ikatan sesama itu digelar Pakatan Harapan.

Oh yeah! Madey makin tua, makin rocks!

Kahkahkah!

Di sebelah yg satu lagi yg agak haru itu, yg sapa pun tak tahu jantan betina, sapa pun tak tahu kenapa sekejap kluk sekejap klek, sapa pun tak tahu kenapa cukup suka kona baring buat u-turn, geng-geng pasu bunga yg tak larat angkat placard, angkat tangan & suka sangat berkecuali dalam parlimen itu lebih stim gabungan mereka dikenali sebagai PIGS & PUKI di Selangor.

Kahkahkah!
Kahkahkah!

PIGS muncul bila PAS (Parti-Audiporschevellfirerangerover-Semalaysia) berkawan dgn Kadir Syeikh Fadzir.

PUKI kalau walaun yg fail Bahasa Arab kena tendang dari Jordan pun tak tau, leceh la macam ni. 

PUKI bukan Bahasa Arab pun, Bahasa Melayu daa..

Kahkahkah!