Saturday, January 13, 2018

Skill Azmin Menjilat

Madu tualang power! Click here


Mula2 kita kena akur bahawa, 'all is fair in love, war and politics. And also there are no eternal enemies or friends in love, war and politics.

Kemudian mari kita bantai Azmin Ali.

Kahkahkah!

Seriously, betapa kerat pemimpin kita yg benar2 ikhlas membantu rakyat yg telah mengangkat mereka naik?

Kalau betul2 nak membantu, dah lama pendidikan & perubatan telah digazetkan percuma utk rakyat Msia.

Jgn terkejut, byk negara kapir lahanat yg memberikan pendidikan & perubatan percuma utk rakyat mereka.

Yg ramainya, pemimpin kita membesarkan tembolok masing2. Lagi haramzadeh, membesarkan tembolok suku-sakat, cucu-cicit.

Tgk keluarga Mahafiraun, keluarga Razak, keluarga Badawi, keluarga Samy Vellu, semuanya kaya-raya duit makan tak habis.

Kalau Mahafiraun seorang bekas tuan DO Kulim, susah sikit la nak dapat semua anak jadi jutawan.

Kahkahkah!

Atau Razak cuma tukang kebun di Genting Sempah, mungkin ada seorang dua anaknya makan gaji dgn gomen. Tak dapek meraso lah golang Gucci keliling buku lali.

Kahkahkah!

Punca segala laba yg puak-puak diatas dapat, cuma satu, yakni politik. Politik bererti kuasa. Kuasa membuka seluas-luas ruang kepada segala mcm bentuk ghanimah yg lazat-ladzat.

Dol, 

Lu ingat Azmin cuma nak sepenggal jadi MB?

Lu ingat selepas sepenggal dia akan berundur memberi laluan kpd bakat baru?

Kaplavana kaplavuto lah!

Kahkahkah!

Di Malaysia ini org jadi pemimpin sampai masuk kubur. Sebelum masuk kubur lagi dia dah aturkan si polan-si polan menggantinya.

Dia masuk kubur bawak remote. Supaya dari dalam kubur pun dia boleh control benda kat atas tanah.

Begitulah penangan kuasa. Power is the greatest aphrodisiac. Kuasa lah ubat penyetim paling kuat.

Kahkahkah!

Dulu cakap Mahafiraun itu, Mahafiraun ini, sekarang dah cium tangan balik.

Ikut suka Azmin la nak guna skill jilat macam mana pun, tapi hati-hati takut terjilat lubang ekzos.

Kahkahkah!
Kahkahkah!