Wednesday, January 10, 2018

Foto Madey & Nurul Izzah Paling Win

Madu tualang power! Click here


Di atas ialah gambar Madey & Izzah anak Mat Nuar.

Madey nak ziarah Mat Nuar di hospital, kununnya.

KDN pun tak bagi ziarah, kununnya.

Kahkahkah!

Pun begitu, tidak dinafikan gambar di atas bernilai puluhan malah mungkin ratusan ribuan undi.

Dol cuba analisa sikit sekiranya,

1. Mengundi pun lambat lagi,
2. Mat Nuar pun lambat lagi keluar.
3. Madey pun masih dalam tong taik HAMNO.

Adakah Madey nak pergi ziarah Mat Nuar?

Kahkahkah!

Ini semua wayang nak berebut ghanimah je Dol.

Kahkahkah!

Pun begitu memang tak dinafikan karisma Madey yg boleh menarik sokongan saluran satu.

Tapi akan ke laut lepas, ke laut dalamlah kalau Chief Lobai yg bergambar dgn Izzah.

Level Chief Lobai bergambar dgn Saiful BauKari pun dah kira OK la tu.

KAHKAHKAH!
KAHKAHKAH!

Anwar Ibrahim Kalut

Madu tualang power! Click here




Anwar sepatutnya dulu jgn paksa Madey resign.

Anwar kena sabar tunggu Madey berenti sukarela atau tunggu beruban berjanggut, berjambang berakar, sampai Madey mati.

Barulah Anwar boleh jadi PM.

Kalau Anwar tak kalut dulu, tak dak lah cerita menumbuk mata sendiri, kisah arsenik sampai luruh bulu-bulu pahat, kahkahkah!

Kahkahkah!

Tengok sekarang sapa jadi PM? Lepas Dolah ZZ, Najib ganti.

Kalau Anwar tak kalut dulu, Tanah Melayu dan segala ghanimahnya ini kompomlah Anwar yg punya.

Tgk gambar diatas, betapa ladzatnya Najib & kuncu-kuncunya ke Arab Saudi.

Mak, anak, menantu, cucu, khadam, kawan, semua dihangkutnya.

Tak tahulah apa benda lawatan kerja punya jenis.

Kahkahkah!

Kalaulah Anwar dulu sanggup jadi balaci togel Madey, Anwar pun boleh bawak suku-sakat pegi Saudi, main-main umrah.

Kahkahkah!

Anwar Ibrahim memang kalut.