Saturday, October 13, 2018

YB Sesumpah

Madu tualang power! Click here


Kpd yg tak kenal, yg baju merah HARAPAN sedang beramah-tamah dgn Wan Azizah itu ialah Ahli Parlimen Bgn Serai.

Dia menang atas tiket HAMNO/BN.

Di zaman Najib, sesumpah ni adalah panglima GST. Rankingnya cuma bawah Mat Maslan.

Depa dok kata, dia menang pun setelah 5 kali kira undi.

Depa dok kata, org HAMNO sendiri pun tak mau kat dia.

Depa dok kata, dia keluar HAMNO & sekarang menjaja badan ke PH kerana kununnya HAMNO telah sabotaj dia.

Depa jugak dok kata dia ni menang dgn calon PAS, calon perempuan. Calon payung terjun. Calon saat akhir.

Itu pun menang tak sampai 200 undi.

Kahkahkah!



10 comments:

  1. Replies
    1. pusat latihan vokal

      Delete
    2. Berpandukan google translate, saya pun mendapati terjemahannya adalah 'pusat latihan vokal'

      Delete
    3. Libanglibu ada scandal dgn vietnam ni.harrey betul .ataupun org Vietnam tu nk order madu libanglibu. .blh libanglibu meluaskan kan pasaran ke Vietnam ..amoi sana putih2 ooooo.kahkahkah

      Delete
  2. LL....ramai yb yang macam tu... dia ni salah sekoenya... patut dihumban dalam hutan aje... atau diletakkan menjadi penjaga bukit pelanduk....jenis tak boleh pakai... dapat bergambo dengan nurul tu bukan main dia....

    ReplyDelete
  3. Mcm ni org ph xyah ambil la.memalukan ph balik ada la...next election kasi org lain bertanding tempat dia tu tgk dia punya response mcmne

    ReplyDelete
  4. Libanglibu pun udoh jadi sesumpah jugak nih.hahaha

    ReplyDelete
  5. PH skrg secara kasarnya macam OK
    hakikat... akar umbi huru hara dah

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.