Friday, September 21, 2018

Sahara Yaakob Pecah Lobang

Madu tualang power! Click here



DS Najib kalau masih ada keupayaan berfikir, pastinya sekarang dia telah memasukkan 3 nama baru dalam wasiatnya.

Najib mesti memperuntukkan sekian juta utk Elie Suriati, sekian juta utk Sahara Yaacob & sekian juta utk Lokman Adam.

Kalau dah terbagi sedikit sebanyak kpd Mat Over, kira halal la. Mat Over pun bkn ada job sgt pun skrg ni.

Kahkahkah!
Kahkahkah!

Awal2 dulu nampak jugak kelibat Datuk Noraini Ahmad dgn aksi Planet of the Apes nya. Sekarang dia pun lesap.

Dah kena picit kot?

Kahkahkah!

Semua dah kena picit. Habis semua hulubalang & jembalang Najib kena picit.

Yg meranduk parit pergi ke seberang pun dah ramai.

Tinggallah Lokman Adam dgn 2-3 puluh kuncu2nya berani-berani takut mengangkat sepanduk.

Lokman ni pun tak lama, kalau dilantik dia ni sebagai Duta Khas ke India menggantikan Samy Velu, settle semua.

Kahkahkah!

Sikit lagi tinggal la Elie & Sahara terlolong-lolong depan mahkamah.

Kalau bukan kerana Si Sahara ni, kita tak tahu yg artis-artis ni berpencen.

Agaknya Msia satu2nya negara di dunia yg bagi pencen kpd artis.

Sahara sudah pecah lubang. Bocor rahsia.

Oi! Tak aci la artis dapat pencen, Mejar Zaidi sekupang haram belum lagi.

Kahkahkah!
Kahkahkah!

5 comments:

  1. Si Najib ni dulu punya la ramai peminat. Ke mana-mana pergi beribu-ribu dari si tua-tua bangka hinggalah kepada kanak-kanak yang masih meleleh hingusnya mengangangkat sepanduk dan mengibarkan bendera dengan selogan ILovePM.

    Tapi amat menyedih pilukan hati ialah apabila Najib sudah tersungkur menyembah tanah dalam PRU14, semua juak-juak hulubalang samada yang sengaja pura-pura bangang atau sememangnya terencat akal, semuanya lari menjauhkan diri. Ku Nan sampai sekarang tak balik-balik mengangkat sumpah disebagai AQhli Parlimen. Dengar khabar bersembunyi di tanah tumpah darah nenek moyangnya. Yang tinggal kini cuma tiga empat kerat makhlok yang tiada nilai estetika di sisi masyarakat yang sayup-sayup kedengaran sekali-sekala memecah kesunyian membela Najib. Nasib Najib pulak semakin malang. Chief Peguam Bela dia Shafiee A/L Abdullah pun kena pertuduhan juga....adoiii

    ReplyDelete
  2. kalaulah ditakdir BN menang.. takkan jadi camni., memang YB-YB dah honey moon, bercuti, enjoi menjoi kat luar negara.. tapi PH pula menang.. YB-YB, pegawai pegawai hati gusar, gelisah tup tup kena tarik masuk dalam..

    ReplyDelete
  3. Sian sahara patut dh tua harumkan nama tp busuk kan nama sendiri.tgk dlm fb org bukak aib dia pulak masa muda2 dlu lg malu. Sendiri cari pasal... Terima dialog drama p.ramlee dulu "dah tua2 pun bodoh"- teringat je xda kena Mengena ngan sesiapa.heheh

    ReplyDelete
  4. Teringat perjumpaan najib dgn karyawan seni.. yg mat over bg penampar kat devid teo..rosyam nor keluarkan ayat..dia ni memang mcm ni dato..skg klu kat tv ada muka rosyam nor.. cepat2 tukar chenel..sepatut dia sebgai pengacara tidak boleh bias.supermatket dia jual brg dapur murah pun aku tak tgk abis.sbb dia bodek najib punya pasal..sian tgk najib..sape yg dia sentuh.. kita jadi menyampah kat sape yg dia sentuh..

    ReplyDelete
  5. Patutnya dah tua banyakkan buat baik. Ni tak taulah nak cakap. Masa muda terlalak2 nyanyi jual suara, dah tua terlalak2 bela perompak negara. Bawak2lah bertaubat nenek oiii

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.