Thursday, September 13, 2018

Berapa Lebai Yg Boleh Dimuatkan Dlm Sebuah Mercedes?

Madu tualang power! Click here



Ekonomi Perak bagus sedikit shj dari Kelantan, makanya gaji kakitangan kerajaan negeri tidak pernah kantoi.

EXCO Perak masih lagi menggunakan Camry peninggalan pemerintahan Nizar.

Ekonomi Penang toksah cerita. Penang negeri yg penuh dgn tauke Cina.

Tiap tahun staff kerajaan negeri dapat bonus lipat-lipat.


Ketua Menteri pun ke hulu ke hilirlah naik Mercedes.

Kahkahkah!

Nak banding Kelantan/Perak atau Kelantan/Penang?

Kahkahkah!

Dol,

sekarang Nik Amar petik pilihanraya kecil P Dickson dlm menjustifikasikan pembelian Mercedes baru berkilat koyak plastik milik kerajaan negeri.

Dol, 

PRK kosnya sekitar 3 juta.

Mercedes baru berkilat koyak plastik yg maksimum boleh memuatkan cuma 5 dubur, harganya hampir 1/2 juta.

Kalau dubur gadang-gadang, seat belakang cuma muat 2 sahaja.

Kahkahkah!
Kahkahkah!


17 comments:

  1. dah memang dol nak lagu mana lagi LL

    ReplyDelete
    Replies
    1. LoL kau jeles ker..
      Suruh ler BAPAK kau beli satu..

      Delete
  2. Kesian...xde org baca ke bro ....
    Kau punya tulisan mcm org bodo...
    Pas educated supporters hardly read crap articles from uneducated or stupid supporters like u...
    Ni mat pasu bunga nih i.e. amanah sebab tu bodoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesian.. lahanat mcm lu ni Dol blh sampai ke blog aku.

      Kesian, serius kesian kat lu Dol.

      Memang hanat.

      Kahkahkah!

      Delete
    2. Laa....kau baru tahu libang libu ni bodoh...kesiannya kat kau...kesian2

      Delete
    3. Den lamo dah tau..

      Delete
    4. ll .. jgn pedulikan dorang .. dorang nie mmg lahanat dubur gadang2 .. kahkahkah

      Delete
  3. Mesedes tu bole isi biawak hidup kat bonet demi keselamatan.

    ReplyDelete
  4. Tengah tak ada duit byr gaji masih boleh beli kereta mewah utk pemimpin.

    Tak boleh nak bygkan kalau dpt royalty...

    ReplyDelete
  5. LL ... pada walaun lahanat ni.. apa saja yg pak lebai buat semuanya betul dan bijak belaka... dasar lol... Dulu ...masa sambut hariraya..ada jamuan parti lebai ni buat.. ada tgk yb2 yg menang bukan main bergaya... mgalahkan pak menteri... tak berapa nk sambut salam rakyat dan pengikut... hihihi

    ReplyDelete
  6. orang tak berakal PAS bercakap..
    Dari sebelum PRU 14 mulut murai menyanyi lagu bangau oh bangau...

    ReplyDelete
  7. Apa yg kuar dr mulut pak lebai... pengikut hanya wala', jgn pertikaikan nanti derhaka @melawan tauke. Haram atau Halal kata ketua parti ahli syurga maka begitulah, ahli-ahli parti syurga hanya diajar satu sahaja iaitu WALA'

    ReplyDelete
  8. LL...anon 4:24 tu cerdik giler beb. Dia speaking london...lu x reti. kahkahkah...Lu kalau reti bahasa arab lu jadi ulamak, kalau reti speaking london lu kira saintis atau jurutera...kahkahkah...

    ReplyDelete
  9. hahahaha.. TAPIS...

    ReplyDelete
  10. Besau TAPI Tuan LL..
    hahaha......

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.