Friday, July 27, 2018

Serabut Zahid Hamidi

Madu tualang power! Click here



Gambar edit.

Inilah gambar 3 org yg berkuasa di Msia tak beberapa lama dulu.

Gambar ni dah lama. Minggu lepas kot. Gambar ini diabadikan dlm Libang Libu kerana ianya amat istimewa.

Dol,

kalau lu jadi Zahid apa lu rasa? Kompom rasa palat.

Zahid tu tgh nak melayan mikrofon.

Kahkahkah!

Body language Zahid menzahirkan semuanya.

Lu bayangkan tengah2 org ramai, ada 2 ketul clown.

Sorang terkedek2 berjengket2 nak menyuap, sorang lagi terbongkok2 mcm dah kebulor sangat.

Kahkahkah!

13 comments:

  1. Kah!!!kah!!!kah!!!
    Jemah jembalang takut najib ketaq lutut tu..nt klu dh ketaq lutut,lg kuat dia terkepit anu dia..
    Hahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hebat zikir jumaat nyer..

      Delete
  2. kah kah kah....apa untungnya mak badak g parlimen tu, skadar nk tunjuk keromantika dgn jibby....

    ReplyDelete
  3. Buat dosa lebih hebat pada hari JUMAAT..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bgmn yg buat dosa bertahun2? Brp tahun najib pm. Ada kau kisah?

      Delete
  4. Tu gambor edit tu Yeop! Ce nengok tangan ngan mikeropon belakang tuan hajjah tu.. hu huuuu..

    ReplyDelete
  5. Memang gambor edit tapi mungkin nk tunjuk shoot gambar yg berbeza tapi berlaku pada masa yg sama kot... disatu sudut dszh sebagai juruacara dan dsrm sedang suapkan kek pada suaminya yang paling jujur tu.....

    ReplyDelete
  6. dua foto berasingan diletak bersebelahan.

    ros sedang bg najib mkn coklat yg kt polis curi hari tu. dari hari tu nsjib tkde mood sejak coklat hilang. lps dpt coklat adalah sikit senyum2 penyamun dia.

    bukan senang nk layan bebudak sebb bila tnya apa dia nk... semua dijawab tak tau..tak tau... nk cekelat..nak cekelat.. meronta2.

    ReplyDelete
  7. Tak kesah sangat si wak jahit tu.....tapi aku nampak clown dua ekor tu ngada2 la sangat......mau suap ka mau nyanyi ka balek rumah la, dia ingat perlemen sarkas ke!

    ReplyDelete
  8. #bijaknakalgebu

    ReplyDelete
  9. kah...kahh...
    mr bean g sarkas
    di edit oleh puat sarkasi

    ReplyDelete
  10. Kesian....masa bwrkuasa dulu tak main la sambut besday di anjung bangunan parlimen....kurang2 mau ada majlis tari menari di halaman seri perdana ....tak pun jemput artis luar negeri buat persembahan.

    Tu pun kira bersyukur la Yeop.... tahun depan mungkin terpaksa suapkan besday cake melalui pagar sel sungai buloh resort.... kah kah kah

    ReplyDelete
  11. Si malaon PAS bodoh kat atas tu asyik menyebut dosa pahala tak sudah- sudah dah buang tebiat nak mampos ka...! Engkau pegi la wirid....buat apa buang masa menjengah kat sini....

    Apa? Tak baca blog libang libu satu hari telo kau rasa berdenyut- denyut kencing tak lawas ka...

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.