Thursday, July 12, 2018

Kazim Punya Auta

Madu tualang power! Click here



Al kisah di negeri lombong bijih ada seorang tauke tahfiz dah kencing berak tak lawas.

Berak keluar taik kambing. Kencing keluar air batu.

Kahkahkah!
Kahkahkah!

Ini gara2 HAMNO melingkop, Pakatan dah ambil alih.

Makanya, ramailah tauke2 tukang gosok kasut but HAMNO hilang punca tak tau mana nk keruk duit lagi.


Kazim pun telah insaf. Insaf dgn kenyataan bahawa susah nak jadi jutawan kalau sekadar jadi tauke tahfiz.

Belum ada tauke tahfiz Msia jadi jutawan. 

Kazim boleh jadi jutawan jual tanah tahfiz.

Kahkahkah!

Tambah pulak dalam tahfiznya sendiri dulu kecoh ada budak jantan senior terliurkan kunyit jantan junior.

Kahkahkah!
Kahkahkah!

9 comments:

  1. Patut dia buat derma. Golongan marhaen pejuang melayu terakhir bersama presiden zahid hamidi... MANA?

    ReplyDelete
  2. Mohon exchange blog

    bankami.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. zam zam ala kazimmmmm!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Aku cadangkan dorang jual kosmetik, ala kt negara jiran....ada yg jual kilo tu...

    ReplyDelete
  5. pastikan tanah pusat athfiz tu bukan tanah wakaf... kang tak memasal je orang beli
    tanah tu plak

    ReplyDelete
  6. nak kutip derma malu.... slow2 istihar nak jual
    last2 tak jadi jual klau ada tajaan...
    macam2 drama pas PRU nih...
    popcorn please!!!

    ReplyDelete
  7. Harap2 yang nak dijual bukan status tanah wakaf...

    ReplyDelete
  8. https://alhusseyn51.blogspot.com/2018/07/cerita-di-sebalik-penjualan-pusat.html

    ReplyDelete
  9. Kejap nk jual kejap xnak jual..mana satu ni kazim...sebenarnya ceramah dia xlaku dh..cara ceramah buat lawak bodo xlaku dh skrg..dulu sbb pemimpin2 hamno amek dia ceramah hantam ph..skrg sapa nk amek...harapkan kat pahang ngan perlis jelah amek dia ceramah tu pun sana punya ostat dh cop dulu...mana mau ceramah lg ni kazim...

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.