Thursday, July 5, 2018

Kasi Tau Mat Over, Khalifah Najib Dah Kantoi

Madu tualang power! Click here



Bagi tau Mat Over, bahawa Si Najib yg dari mulutnya keluar butir beras utk Melayu makan itu telah kantoi.

Najib telah didakwa & menunggu utk dibicarakan.

Bagi tau Mat Over, habis masuk pasir periuk nasik dia kerana Najib sumber beras Melayu dah tak ada kuasa.

Kahkahkah!!!

Bagi tau Mat Over, kalu mung berani mung gi penampor sebutir ko Mahathir.

Jgn dgn David Teo je mung berani, dgn Madey habih batu mung masuk dlm halkum.

Kahkahkah!!!

Bagi tau Mat Over, mung dgn Chief Lebai sama je.

Tak mau langsung ziarah Najib, bawak keropok lekor, bawak sotong.

Berat mung dok ziarah khalifah hok sorang ni.

Kahkahkah!!!

Oii Mat Over, kahkahkah!!! Eli Suriati berase lagu mane gamok??

Comey ke dok?

Kahkahkah!!!

16 comments:

  1. beghattttt nananggg mu nih mat ober....
    ada minah lagi power dari mung nihhhh
    tinggal tak angkat kain jaaaa

    ReplyDelete
  2. Mat Over tu natang pebenda? Kalo Suriati tu tiner le gamoknye... kah kah kah

    ReplyDelete
  3. Nak komen tak tau, cuma gelak jer ni: kah kah kah.

    ReplyDelete
  4. mat over tu le jgn over sangat na tunjok kamu jilat kuat kamu dgn ROSHAM nor na tunjok konon penjilat tegar awat ta pi bagi sokongan kt makhamah bro over org dok bagi beras kamu makan dah susah..

    ReplyDelete
  5. Aku tak nak dah tengok drama-drama lakonan betina yg tak ada maruah.

    ReplyDelete
  6. Bior le. Najib tengah tension tu. Banyak kes tengah tunggu.

    ReplyDelete
  7. mat over mkn apa yg najib mkn....hehehe

    ReplyDelete
  8. Bodoh terlebih over.

    ReplyDelete
  9. Eeeee...TEROVER BODOH Mat OVER NI RUPANYA....INGAT KA SAJA BUAT MUKA BODOH UNTUK BERLAWAK...RUPA-RUPANYA MEMANG BETUL-BETUL BODOH NI....

    ReplyDelete
  10. Parti mat over dah kalah. Mat over kena usaha menangkan balik parti dia tu

    ReplyDelete
  11. Masa berkuasa kau tampar orang lain. Kau tendang dan maki hamun. Sekarang sudah hilang kuasa baru nak cari orang Melayu yang susah, yang dah lama kau tinggal dan lupakan. Pergilah mati.

    ReplyDelete
  12. Dengor citernyer, si riza aziz nak bawa mat over dgn pah bedah ke hollywood, nak shoot the wolf of wall street (part 2), dan mereka berdua akan memegang peranan utama, betul ker? Tanyer jer nih, bukan fitnah tapi mencari kepastian.

    ReplyDelete
  13. mungkin fake acc... jgn mudah percaya.... takut fitnah

    ReplyDelete
  14. Kome jgn salah faham.mat over bukan berniat nk tampar David teoh tu tp salah satu adegan drama mat over mencari publisiti.maklumlah dh xlaku xda org amek dia berlakon dah manatau dgn adegan tampar2 ni ramai pengarah berebut2 ambil mat over berlakon kembali..

    ReplyDelete
  15. kalau mat over tampar najib masa tu, dia mungkin dah jadi Menteri sekrg!!!

    ReplyDelete
  16. mat over mung lening xleh mkn nasi doh .. sbb bkn mat jibby dh hok jd khalifah, skg nie khalifah mat madir .. mung nk xnk kene tukor selere jgk n mung kene mkn kueh bronok pulok !. kah kah kah

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.