Wednesday, April 18, 2018

Madey - Hadi Bermuzakarah

Madu tualang power! Click here


Kelmarin Chief suruh Doktor pergi berkhidmat dgn Klinik 1Malaysia.

Semalam Doktor balas balik, suruh Chief jadi Lebai ori mengajar agama di kampung.

Seriously, perangai 2 ekor dah macam budak baru nak naik kencing masih tergigil-gigil.

Kahkahkah!
Kahkahkah!

Kencing menggigil pun 2 ekor ni tetap dikategorikan manusia berjaya & berpengaruh di negara kita.

Berpengaruhnya mereka dan berjayanya mereka bersama anak bini handai taulan mereka adalah kerana kita yg meletakkan mereka ditempat sedap mereka sekarang.

Tanpa undi kita, doktor itu mungkin paling jauh jadi pengarah hospital se-Malaya.

Tanpa undi kita, Lebai tu paling jauh pegang president ulamak sedunia, bukan Parti Suci Se-Malaya.

Kahkahkah!

Bermuzakarahlah.

Pergi cari tempat lengang sikit, duduklah berdua-duaan, berlaga-laga lutut.

Kahkahkah!
Kahkahkah!

Chief boleh cakap kat doktor, "mung nok cari mende lagi, anok-beranok mung kaye berdo'oh-do'oh doh"

"Mung nok naik tangge pung ketar lening"

Doktor boleh balas balik, "hang pun sama la, hang muda lagi dari aku tapi hang dah berapa kali repair jantung?"

"Umoq mcm hang ni patut lama dah berenti makan sotong"

Kahkahkah!

25 comments:

  1. ha hs ha....sotong....

    ReplyDelete
  2. Tu la pelik jgk kata hadi lawan bn tp xpernah pun tgh hadi bantai najib...asik2 bantai madey je..nampak sgt membodek najib.kahkahkah.lebai hapa mcmtu perangai.1mdb punya kes besar dunia tp xda suara pun dr hadi.org islam mende nih..org melayu pun malu dgn perangai hadi apatah lg org bukan melayu ...phui...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bapak kau bersuara tak passl 1MDB...
      Entah entah jadi pekak & bisu bila dapat duit BRIM.. cuba kau tanyakan..

      Delete
    2. 8:00 bodo jgn tunjuk k.nt nampak sgt bodo nya malu la pas nt. Kahkahkah

      Delete
    3. Cuba tanya ayah awak.. nampak sangat bodoh nya anak dia...

      Delete
  3. Kahkahkah...dia orang belum tua lagi LL...tak sampai 100 tahun lagi...bior le mike nak berlaga...tapi teman rasa TM lutut dia kuat lagi pasal isterinya ada sorang aje... Tak lakulah madu LL...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lutut kuat lah boleh bebini lebih..
      Yang bebini satu tuu ..
      Mungkin tak bini atau
      ........ tak cukup kuasa..

      Delete
    2. Kalau cmtu baik bini 10..mu ni awat bodoh bertingkek tingkek sejak minum air kencing umno.kahkahkah

      Delete
    3. Asal bukan ayer kencing LGE n co.

      Delete
  4. Kah kah kah kah
    LL pakai mata pisau tajam kiri kanan

    Seni pemikiran real politik mcm ni org PAS tak boley fhm.berkerut dahi.
    Lps tu bila dah mata berpinar ngn dahi berkerut 20 tak jumpa punca,tersemburlah sumpah seranah berlapik ayat2 firmanan dan sabdaan bajet suci:Ini semua politik kapir harbi pengkhianat munafiq haraki dan pemikaran yahudi laknatullah.
    Hanya politik style mereka shj yg real.org lain punya boleh blah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayat ayat setan..

      Delete
    2. Ayat setan xpa jgn perangai setan rompak balak jual nama tuhan.kahkahkah

      Delete
    3. Ayat setan dihasilksn oleh setan laaa..

      Delete
  5. Senang je nk faham politik pas ni..Benda xbetul x elok salah semua dap punya Salah.. Pas xpernah Salah sbb olamak dunia punya parti. Khakhakhakhakha

    ReplyDelete
    Replies
    1. DAP parti SUCI.. ada masalah..

      Delete
    2. Undi lah DAP..
      Parti SUCI lagi mengSUCIkan..

      Delete
    3. Idup DAP... idup DAP.. idup DAP
      Takbir Takbir Takbir..

      Delete
    4. Idup DAP.. idup MELAYU..

      Delete
    5. Dah aku kabo kan...demer ni kalau terkentut terkincit pun salahkan dap.kahkahkah

      Delete
    6. Dah aku kabo kan ... demer nii mamang penjilat tegar DAP..

      Delete
    7. Baik Tuan Tokong...
      Saya tak akan salah salahkan DAP lagii..
      Maaf Tuan Tokong..

      Delete
  6. Taawun dol. Taawun. Kalau makan sotong busuk boleh jadi taun. Kalau makan quinoa boleh jadi taikun. Kalau makan madu boleh jadi tak turun-turun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taawun x taawun 90juta kasi balon dlu.kahkahkah

      Delete
    2. kahkahkah.. 90juta duit bapak kau..

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.