Thursday, April 12, 2018

Kalau Mohd Amar TMB Kelantan Main-main?

Madu tualang power! Click here


Mohd Amar ni dah jadi mcm satu liabiliti kpd PAS.

Dia bukak mulut saja, berterabur cacing kerawit keluar.

Tapi takpe, Chief Lebai sayang...

Kahkahkah!

Dol,

lu bayangkan, dlm keadaan bukan main2/waras/serious, dia boleh buat lawak bodo nak bagi BRIM RM2,500-00.

Tahap lebai ni, bukan ustaz KEMAS.

Kahkahkah!

Kalau dia main2 mungkin satu rumah dapat sebatang balak setiap tahun, sapa kawin 3 automatik dapat sorang lagi percuma dan boleh berumahtangga dalam hutan karbon credit Climate Protector sampai mati.

Ujung bulan Mohd Amar tunggu tepi hutan bagi duit belanja. Tapi dalam bentuk crypto currency la.

Kahkahkah!
Kahkahkah!

22 comments:

  1. Haje heran nik amar berangan nak jadi pm ropa nya...gaji kakitangan kelantan pun mintak kat humno lagi mau labun kasi brim2500.. Baik ckp kasi 5000 sebulan kalo menang.. Tp ujung sekali tulis ngan tulisan kecil halus..5000 rupiah. Kahkahkah

    ReplyDelete
  2. Kahkahkah kalau tak pun bagi rm2500 3 tahun sekali tapi gst naik 20%...ada bagus tak idea gua

    ReplyDelete
  3. Kahkahkah kalau tak pun bagi rm2500 3 tahun sekali tapi gst naik 20%...ada bagus tak idea gua

    ReplyDelete
  4. kp jgn sembarang ckp amar.

    tuang presideng dh jeling tu... dia belum mati lg kau dh gurau2 jd pm.

    dia naib pres ulapmak dunia tau... kau sapa nk jd pm.

    jgn sampai kau dituduh telah dibeli dap.

    ReplyDelete
  5. yop oiiii
    kahkahkah..cer miker cek pelior si amar ni Yop oiii..ntah ada ntah idak..berani bebenor nk sailang naib presiden hooooolamak sedunia..kang kene penampor sotong marang kang..khkahkahkah..tumpo kang

    ReplyDelete
  6. Gua bangga sebab dapat PM baru, nik amar... Sapa sokong tolong pm tepi ya sama dia

    ReplyDelete
  7. Aikk pak lebai ni pon nk umpan ngn duit jgkkk, jahanam bgsa melayu. Lg bangsatlah bangsa melayu Klu ade n brtmbh jnis pemimpin mcm ni.

    ReplyDelete
  8. Aikk pak lebai ni pon nk umpan ngn duit jgkkk, jahanam bgsa melayu. Lg bangsatlah bangsa melayu Klu ade n brtmbh jnis pemimpin mcm ni.

    ReplyDelete
  9. Sapa dlm pas yg cdgkan nik amar ni jd pm.die sendiri cadang pastu buat idea sendiri kasi brim.kepala hangguk dia..habistu hadi nk letak mana,xkan jd tpm kot..tp tgk dlm pas xdak apa pun sokong idea nik amar ni. Sorang2 terkontan kenten..memalukan pas btoi.hahahahaah

    ReplyDelete
  10. jangan sumpah jadi abu sudah la

    ReplyDelete
  11. Inilah level otak pemimpin 'islam'. Pemimpin kafir mampu membangunkan ekonomi negara mrk supaya rakyat sama dpt menikmati hasil kemakmuran negara. Tak perlu beri tongkat memanjang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maksudnyo: otak islam tak boleh maju lah..
      Ini lah contok otak ala ala kapir..

      Delete
    2. 11:29 contoh otak org bodoh pas.. Pas tu bukan agama bodoh..bila pas jd mundur jgn ko babitkan islam suruh umat nya jadi mundur bodoh mcm ko.kahkahkah

      Delete
  12. Tengok muka Nik Amar pun rakyat dah tahu. Satu spesies dengan Ahmad Maslan. Muka pelawok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muflis nanti kau bro...
      Mengumpat tak abis abis..

      Delete
    2. 11:30 betul2 mengumpat jd muflis..jual agama jadi kaya..bijok kepala otok pas berpikir patutla kelantan kayaraya..

      Delete
  13. Muflis Muflis Muflis

    ReplyDelete
  14. Kalu ostad nie jd piem...takde peluang le nk minum nescafe meth kt vegas

    ReplyDelete
  15. Segerombolan serigala liar & gila melolong lolong...

    ReplyDelete
  16. Walaun dah mai tazkirah bekap Lebai pelahap nak jadi PM. Kahkahkah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak ...
      Gelapnya..
      Kesian kat mak bapak..

      Delete
    2. Mak bapak walaun lg kesian bodoh tanpa sempadan.kahkahkah

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.