Sunday, March 25, 2018

Professor Kucil

Madu tualang power! Click here



Dari kerana mataaaa...

Kahkahkah!
Kahkahkah!

Lain kali cakap tu jgnlah berdentum-dentam sgt. Madey tu bukan calang2 orang. Di zaman kegemilangannya, sampai tahap dia digelar Mahafiraun.

Kahkahkah!

Sumpah. Serius. Lain kali kompom Prof Kucil cuma buat forum dgn anak-beranak je.

Itu pun ntah-ntah Madey boleh jugak mencelah masuk.

Kahkahkah!

24 comments:

  1. Dah macam sudin dalam cote seniman bujang lapuk da. Heeeei tun m napalah kau tiba2 datang. Kau bukan tak tau aku ni ada buasir elegiktak leh tengok orang tua. Ini pun dah berapa kali aku tekucil oi. H he he he.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En.prof..buatnya betoi2 Tun M jadi PM abih lar hang kena titik,sapa suruh hang kutuk dia kaw-kaw...aku tak tau

      Delete
  2. Engko buat aku terkucil la Labu

    ReplyDelete
  3. terkucil....hehehe profesor pas...hehe pas nak tutup malu dan dendam kesumat prof kucil,ajak buat sekali lagi di kelantan,salah seorng finalist cikgu bard yg pernah kena kencing oleh hadi,pasal pil kuda!

    ReplyDelete
  4. Hujah prof kucil mcm taik.sibuk tarikh org mati,sibuk kata kata madey dah pnh operation 2 kali, mcm2 hujah beliau x menunjukkan beliau seorang prof..lepas madey dtg lagi la kelam kabut kedepan kebelakang mcm nk terkucil.bak kata penyokong madey spt org tertelan ubat gegat..elok benor la panggil prof kucil..lg molek panggil prof taik.kahkahkah

    ReplyDelete
  5. Tangan kanan dia tengah cover telor yg kecot ke ? huhuhu

    Gua dengar dia nak buat lagi satu round kat kelantan 29hb ni, tapi kali ni dia bawak geng , huhuhu

    Bila forum mula.. jgn lupa kunci pintu dewan tu huhuhu !

    ReplyDelete
  6. (Dalam hati) Menyesal aku datang, studen aku kalo nengok video ni nanti, boleh tumpo wehh. Yang oghang tua ganyut ni, datang sini, buat peghonjang ape???

    ReplyDelete
  7. duduk pun tak senang si kangkong tu..
    sekejap senget kesana...sekejap sengat kesitu..
    mcm menahan dr nak terkucil
    ha5

    ReplyDelete
  8. dari body language dia nih, sebenarnya dia sedaya upaya cuba menahan telur dia dari tersedut ke dalam. Hahaha...namun kuasa sedutan terlalu kuat...hahaha

    ReplyDelete
  9. Tun M ni pun satu,yg pi tenung muka dia tu pasai apa...kan dah terkucil...terberak dalam seluaq
    Kahkahkahkah!!

    ReplyDelete
  10. Nak buat satu lagi 29 hari bulan ni....nak ajak cg bard sekali...pasal cg bard ada soalan yang kononnya TDM tak nak jawab...kah kah kah..ni pasal ada ubi ada batas...sekarang orang tak tanam ubi dah..khinzir belasah sebelum matang...cg bard pun kalau tak tau malu boleh datang..hahaha tapi kalau aku jadi cg bard...ada ubi ada batas jugak...muah3x

    ReplyDelete
  11. Nak buat satu lagi 29 hari bulan ni....nak ajak cg bard sekali...pasal cg bard ada soalan yang kononnya TDM tak nak jawab...kah kah kah..ni pasal ada ubi ada batas...sekarang orang tak tanam ubi dah..khinzir belasah sebelum matang...cg bard pun kalau tak tau malu boleh datang..hahaha tapi kalau aku jadi cg bard...ada ubi ada batas jugak...muah3x

    ReplyDelete
  12. Tgk dlm fb prof kangkung tu masih gigih kutuk madey,cover malu konon nyer tu.hari2 hentam madey walaupun madey xhentam dia pun .Madey tengok je muka dia tp dia mcm kena sembelit dh.Eloknya sinar anjurkan pulak debat antara madey dan prof kangkung tu.tgk plak cmner aksi prof kangkung tu mau mcm org kene gout pulak kot.kahkahkah

    ReplyDelete
  13. bukan kena gaut lagi...kena strok terus.
    ha..ha..ha

    ReplyDelete
  14. Dah cukup sakit perut aku baca ...Prof ni mmg lawak nanti suruh dia masuk gegar lawak ....hahahahahaha mengapa PAS ada prof mcm ni.. .

    ReplyDelete
  15. Aku rasa satu je ubat utk prof ni suh die mkn madu libanglibu pastu okey steady je jawab tun xda gagap2 lagi dah..petua nya sesudu pagi dan sesudu malam.selawat nabi 3kali sebelum minum. Hahahahahahaha

    ReplyDelete
  16. Epik troll secara live abad ini. Tajam Prof Kangkung UUM kena tenung dengan Tun sambil senyum kambing saja. Kahkahkah!

    ReplyDelete
  17. Ramainya lembu2 peliharaan madeer yg follow blog ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam ekau lembu ternakan sharijat!

      Delete
    2. Xper jgk lembu tp cmner babi pigs peliharaan hadinajib blh terlepas menyondol kat sini.kahkahkah

      Delete
    3. LL.
      satu botol madu tualang kaw2 punya aku nak blanjer mamat 10:34PM.
      sebab tak sangka sungguh dia ni peminat blog kao yg penuh dgn lembu madeer katanya.
      kih kih kih.
      rajin plak dia follow lembu.
      dah tau lembu tu bodo follow gak.
      wakakakaka.

      Delete
  18. Jelingan manja Tun membuat pofesor kongkang tak keruan.

    ReplyDelete
  19. Gampang ll sengap lagi.masuk utan mana pulak tu..jgn terkucil plaj dlm utan tu kalau agak2 nk terkucil tu kabo prop kucil dlu. Kahkahkah

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.