Friday, March 9, 2018

Lebai Gian Viral

Madu tualang power! Click here


Lebai yg sama sebelum ini yg mengatakan tidak sah solat kalau tak pangkah Parti Audivellfireporscherangerover Se-Malaysia (PAS).

Hasilnya memberangsangkan. Namanya turun naik dalam FB & WhatsApp. Lupa sekejap walaon kpd Hajah Zouk.

Kahkahkah!

Dol, 

PRU dah dekat sangat. Rugilah kalau Chief Lebai tak kenal. Sampai bila nak biar Al kastami saja mengungguli carta. Kan?

Kahkahkah!

Dalam FB boleh la keluar segala syarat segala bagusnya menambah cawangan, cuba bagi tau sendiri dgn kompidennya kpd org rumah?

Kerandut mengecut, slow2 menyorok dlm halkum.

Kahkahkah!



3 comments:

  1. Ape la lebai ni.memantat je tau..punya la byk penderitaan rakyat malaysia ni dgn cukai gst mdb harga brg mahal rumah mahal mcm2 isu rakyat tp die sibuk nk update tambah bini..dlm parlimen jd pasubunga je..Aduhai.. Bila org pandang rendah lebai kutuk lebai marah plak.salahkan dap nk jatuhkan islam.. Buat malu org melayu islam je paklobai2 pas ni..

    ReplyDelete
  2. Setelah golongan profesional disingkirkan pas, cuma tinggal lebai tahap ni sj. Kesian

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.