Friday, March 2, 2018

Husam Musa Menunggu Salji Turun Di Salor, Klate

Madu tualang power! Click here


Perbuatan Husam ini umpama 'sekeh deputy lebai lempang chief lebai'.

Sebab dalam 'audio' tersebut, nama Chief Lebai pun kena petik.

Kahkahkah!

Kalau diamat-amati muka Husam, dah nampak beruban berjambang menunggu saman dari PAS & Kerajaan Negeri Kelantan.

Kahkahkah!

Sedangkan bukannya susah mencari Husam di Salor, beliau masih di kedai kopi yg sama setiap pagi dan masih menggulung rokok daun yg sama, pekena kopi O yg sama & geng main dam aji pun sama.

Kahkahkah!

Claire Brown dah keluar Surat komplen, "Tak aci la Lebai, Husam yg dekat tu lu tak mau saman".

Kahkahkah!
Kahkahkah!

Tunggu la turun salji di Salor mcm salji di London, sejuk nyaman, baru ada berahi Chief Lebai menyaman.

Kahkahkah!

11 comments:

  1. Saman kang
    Saman kang
    Saman kang

    ReplyDelete
  2. chief lobai,namo dio pun ado.bestnye jadi chief parti suci,amik duit ameno,ado jer walaun keluarkan hujah ugamo.

    ReplyDelete
  3. Tunggu selasa ni..tunggu tau..

    ReplyDelete
  4. Bukan tok aji tak mau samang, cuma tok aji kesiang dan mengharap die insaf. Mung bukang dok tahu level tok aji, maha pengampu.....ng!

    ReplyDelete
  5. lu org tak ada hak bicara bab ini. ini bukan level menantu lah... ini level hantu... yg sampai maqam hantu je yg boleh faham...

    ReplyDelete
  6. BERSEKONGKOL DENGAN POLITIK BERIDEOLOGI AKAL YANG MENOLAK ISLAM ADALAH SEPERTI MEMOTONG AYAM NAMPAK SAMA TETAPI YANG MENGIKUT WAHYU ALLAH ITULAH YANG TIDAK MENJADI BANGKAI KERANA ISLAM ITU MEMERINTAH BUKAN DIPERINTAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. PERINGATAN UNTUK DIRI,DAN UNTUK SAHABAT2

      dap dan pas ,,sama ajer 'BERIDEOLOGI POLITIK ,DEMOKRASI DUNIA',cuma bezanya pas nak agamakan polik dunia.islam sudah sempurna,rukun islam ada 5,rukun iman ada 6 dah lengkap.cuma pas tambah rukun islam jadi 6...dapatkan kuasa dunia.dan tambah rukun iman yg ka7,beriman pada presdin ulama pas.seperti yg dibuat oleh SYIAH,beriman pada khomeni.

      islam yg memerintah,datangya dari pemimpin islam 'MUKMIN' yg 'BERDAKWAH CARA NABI,S.W dimana orng2 kafir tidak dibenarkan,pertolongan 'solid'dari allah,kerana 'DOA MEREKA'allah beri kuasa/emenangan,bukan dapatkan kuasa dgn politik/agama dgn meminta pertolongan 'majority makhlok'...
      KENA FAHAMI BETUL2..

      Delete
  7. Tu lah ll ni malas membaca tu sbb xtau kenapa pas xnak saman huse..nah baca ni
    https://alhusseyn51.blogspot.my/2018/03/rahsia-husam-tidak-disaman.html?m=1 betapa baik bebenor pas ni tau. Tu lah lain kali ll kena rajin membaca..kalau x jd mcm pepatah nih "keja malaih duit hangpa mau, babi hangpa".. Kahkahkah

    ReplyDelete
  8. Yang komen komen nii semua telah mencapai maqam HANTU RAYA..

    ReplyDelete
  9. korg ni mesti solat tak berapa betul sbb tak pangkah pas... (maaf wweiii... itu bukan aku tulis; itu hacker yg tulis...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkah ajer gampang miker...ni bukan aku tulis tp account kene hacks. Kahkahkah

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.