Wednesday, February 28, 2018

Belum Jadi PM, Dah Patah Riuk

Madu tualang power! Click here


Saja nak bagi tau, akulah pengundi Azmin utk parlimen dan Saari Sungip utk DUN pada PRU lepas.

Kahkahkah!
Kahkahkah!

Sekarang ni kedua2 ekor ayam aku ni dah haru-biru. Azmin dgn kes Ijok, Saari Sungip dah lesap ntah kemana.

Kahkahkah!

All is fair in love, war and politics. Tak ada sapa paksa aku mengundi YB dua ekor tersebut. Aku mengundi ikut suka aku berdasarkan keperluan ketika itu. Akan datang mintak maap yop.

Kahkahkah!

Kaplavana hapa aplancaw kes Ijok itu pun aku tak tahu hapa benda pun.

Apa ni bro? Sembang kan main lebat nak robohkan Penjara Sg Buluh.

Kahkahkah!

Kena agah dgn SPRM sikit dah patah sana, retak sini.

Angau tinggi nak jadi PM, dgr cerita sakit tulang belakang last-last tengkuk yg berbalut.

Kahkahkah!

Itu belum lagi kena tinju, kena bogel, kena arsenik. Adeh!

Kahkahkah!

5 comments:

  1. Cilalak libanglibu kau la punya pasal pas xdpt jd embi..kalau x dh tentu kes ijok selesai secara islam matang pas..dh tentu kerajaan selangor diberkati tuhan, nama pun tukar selangor darul serambi Madinah.. Hantu punya libanglibu.. Lain kali time nk undi elok kau masuk utan cari madu smpi abis pru.kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayat ayat setan...

      Delete
    2. 4:38 pernah bercakap ngan setan ke? Atau bapak setann nih..setan lebai..kahkahkah

      Delete
    3. Nko bukan tak tau, utan pung dah di clear olamak....pru14 libang libu kena bersama olamak cari madu dalam pekan lah pulak.....madu pekan lagi best tau, boleh drive Audi bro! Mari "BERMADU BERSAMA OLAMAK" dan drive home an Audi!

      Delete
  2. kah kah kah.... ada lebai mangkok terlepas kat sini.... tu baru cakap "lobai pas tak dapat jadi mb" ... dah mengamok sakan. Bayangkan kalau kau cakap haji hadi sering mengalami pancutan pra-matang sebab tu dia kuat merapu....mahu dibunuhnya kau ...kah kah kah...

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.