Saturday, January 13, 2018

Skill Azmin Menjilat

Madu tualang power! Click here


Mula2 kita kena akur bahawa, 'all is fair in love, war and politics. And also there are no eternal enemies or friends in love, war and politics.

Kemudian mari kita bantai Azmin Ali.

Kahkahkah!

Seriously, betapa kerat pemimpin kita yg benar2 ikhlas membantu rakyat yg telah mengangkat mereka naik?

Kalau betul2 nak membantu, dah lama pendidikan & perubatan telah digazetkan percuma utk rakyat Msia.

Jgn terkejut, byk negara kapir lahanat yg memberikan pendidikan & perubatan percuma utk rakyat mereka.

Yg ramainya, pemimpin kita membesarkan tembolok masing2. Lagi haramzadeh, membesarkan tembolok suku-sakat, cucu-cicit.

Tgk keluarga Mahafiraun, keluarga Razak, keluarga Badawi, keluarga Samy Vellu, semuanya kaya-raya duit makan tak habis.

Kalau Mahafiraun seorang bekas tuan DO Kulim, susah sikit la nak dapat semua anak jadi jutawan.

Kahkahkah!

Atau Razak cuma tukang kebun di Genting Sempah, mungkin ada seorang dua anaknya makan gaji dgn gomen. Tak dapek meraso lah golang Gucci keliling buku lali.

Kahkahkah!

Punca segala laba yg puak-puak diatas dapat, cuma satu, yakni politik. Politik bererti kuasa. Kuasa membuka seluas-luas ruang kepada segala mcm bentuk ghanimah yg lazat-ladzat.

Dol, 

Lu ingat Azmin cuma nak sepenggal jadi MB?

Lu ingat selepas sepenggal dia akan berundur memberi laluan kpd bakat baru?

Kaplavana kaplavuto lah!

Kahkahkah!

Di Malaysia ini org jadi pemimpin sampai masuk kubur. Sebelum masuk kubur lagi dia dah aturkan si polan-si polan menggantinya.

Dia masuk kubur bawak remote. Supaya dari dalam kubur pun dia boleh control benda kat atas tanah.

Begitulah penangan kuasa. Power is the greatest aphrodisiac. Kuasa lah ubat penyetim paling kuat.

Kahkahkah!

Dulu cakap Mahafiraun itu, Mahafiraun ini, sekarang dah cium tangan balik.

Ikut suka Azmin la nak guna skill jilat macam mana pun, tapi hati-hati takut terjilat lubang ekzos.

Kahkahkah!
Kahkahkah!


6 comments:

  1. Jilat aiskrim durian lagi bagus bro. kah...kah...kah.......

    ReplyDelete
  2. Azmin blh jd pm tp lambat lagi lah..muda lg..kasi la org2 dlu.. Yg azmin ngelupor ngelejat nk jd pm ni apekehei..disuruhnya zuraida dan bbrp kerat anak buah bersuara pastu xngaku..kendian dh nampak xda sambutan kmdian dia puji tun madey plak.. Nampak langkah sumbang beliau.. Secara x langsung mburukan lg karier politik dia..bosan juga tgk pkr bertelagah.. Apa kata pru nt kasi jamal jamban plak jd mb kahkahkah

    ReplyDelete
  3. Tun dipileh oleh pimpinan PH....Azmin kena tunggu hj labu cif pas cadang dulu, sepertimana dia jd MB dulu.

    ReplyDelete
  4. Bodoh dorg ni. Pikiaq x abeh. Mahathir ni la yg boleh tarik pengundi kg, tegar umno totok. PH bkn mcm BN. Kalau BN, apa pm ckp or nak buat, smua okay bos. Cantik bos, bijak bos. Smua kipas. Kalau PH, mahathir mana boleh buat keputusan kuku besi lagi. Ko ingat mat sabu tu yes bos punya org kah. Kau ingat gobind tu 'up to you bos' memanjang ke. Kalau mahathir takde ngam, nnt rafizi bikin satu langkah kajang, kasi terajang itu org. Lagi anwar pun sdh keluar, kau ingat ada chan lagi ke dorg nk biarkan negara disamun lagi. Phui!!! Bacaan politik depa tipis dan dangkal. Kah kah kah

    ReplyDelete
  5. Azmin jilat lagi kata nk tawar kerusi gombak pada tun..

    ReplyDelete
  6. Azmin kene belajar cara cium tangan najib dlu br blh jilat madey. Kahkah

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.