Saturday, January 20, 2018

Menyagat Si Sajat

Madu tualang power! Click here


Si Sajat ini makhluk Allah juga.

Apalah dosa beliau hingga diperlakukan sedemikian rupa oleh JAKIM?

Jangan dimalukan Si Sajat di khalayak terbuka lagi, jgn iris-iriskan hatinya lagi.

Si Sajat pun perlu tahu apakah jantinanya. Si Sajat lebih berhak dari sesiapa jua.

Kaplevuto hapa JAKIM nak ambik masa sampai sebulan utk menentukan jantan/betina?

Kahkahkah!



Ada cara murah & mudah tak payah panggil bidan, tukang urut atau doktor. Tak perlu.

Bawak sekeping kertas pasir kemudian sagat slow-slow celah kangkang.

Kalau dia steady, kompom perempuan.

Tapi kalau berkeriut-keriut muka, sah la batu dua bijik dah  mengilu bersagat kertas pasir.

Kahkahkah!
Kahkahkah!

10 comments:

  1. gampang, haram jadah

    ReplyDelete
  2. Bhai LL...

    Kertas pasir berapa kupang sehelai aaa?? Hahaha

    ReplyDelete
  3. Ala bogelkan je abis crita

    ReplyDelete
  4. Tahun 2017 orang kata kerja Jakim hanya keluarkan sijil halal, masuk tahun 2018 tambah satu kerja lagi iaitu menentukan jantina ... tahun depan tak tau apa pula pertambahan tanggungjawab mereka ... Jakim pun nak tunjuk pada rakyat yang mereka ni tidak makan gaji buta ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa sebulan tu sebab nak buat SOP supaya mudah lepas selesai kes Sajat boleh terus operate cabang perniagaan baru 'Halal Jakim'... kih kih kih....

      Delete
  5. Jakim xda kerja.. Sampai jantina pun nk tgk..tiap negeri dh ada jabatan agama islam..buat apa nk ada jakim jakam.lg ni btl membazir..lubuk buat duit penjual agama..mcm kes cadbury teruih halal...hahaha

    ReplyDelete
  6. adusss sadis betul kaedah ko nih Dol.
    kahkahkah!!

    ReplyDelete
  7. Rasanya kalau sajat beli madu libanglibu dia xkan jadi mcmtu..mesti die jd lelaki sejati.kahkahkah..cer libanglibu offer 1 madu kat dia kasi try...jgn tuan libanglibu pun sangkut ngan sajat sudahlah nt blog pun tukar nama jd libanglibusajat.kahkahkah

    ReplyDelete
  8. mender yg kait dgn anatomi manusia patut diserahkan pd doktor. apa kena mengena dgn jakim? adakah dgn memeriksa sisajat nanti akan bertambah kefahaman tentang Islam?

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.