Wednesday, April 19, 2017

Anak Ayah Champion Menang Tanpa Bertanding

Madu tualang power! Click here

Anak Hadi menang tanpa bertanding jawatan Ketua Pemuda Pas Pusat

Pemuda Pas sah mendapat ketua baru apabila anak kepada presiden parti itu, Muhammad Khalil Abdul Hadi, disahkan menang tanpa bertanding hari ini.
Malaysiakini yang merujuk kepada  kenyataan dikeluarkan jawatankuasa yang mengendalikan pemilihan kali ini, tiada pencabar kepada Muhammad Khalil.
-------------------------------------------------------------------------------------

Di zaman kegemilangan pemerintahan Islam pun ada khalifah-khalifah yg melantik anak menjawat jawatan penting dan ramai juga yg anaknya sendiri menaiki takhta apabila khalifah meninggal dunia.

Di negara kita pun sama dan boleh dikatakan semua kepala bana politik dalam negara kita telah men'sponsor' anak sendiri.

Tunku Abd Rahman aku tak tahu.

Tapi Hussein Onn ada susur galurnya join politik, Razak dapat anak jadi PM sekarang. Mahafiraun cuba naikkan Mukhriz tapi dikantoi Khairy.

Sebelah pembangkang pun macam itu jugak.

Kit Siang sponsor Guan Eng. Anwar sponsor Izzah. Nik Aziz bagi chan kat Nik Abduh.

Sekarang ni, Chief Lebai pulak dah anaknya jadi chief lebai muda.

Kahkahkah!

Seriously, tak salah sikit pun. 

Kalau Parti Audivellfireporscherangerover Se-Malaysia (PAS) nak letak anak kambing jamnapari jadi chief lebai muda pun, tak ramai yg kisah.

Tapi buatlah pertandingan. Pertandingan olok-olok pun tak apa. Langsung sapa pun tak berani nak bertanding ni, nampak benor ramai yg dah pekena 'butir'.

Kahkahkah!

Butir tersedap dalam dunia.
kahkahkah!

Bapak Borek, Anak Butir Tahik Bintik-bintik

Madu tualang power! Click here

Mahkamah arah Razman bayar kos tangguh bicara saman Nizar

Pesuruhjaya Pas Perak Razman Zakaria hari ini memohon perbicaraan kes saman yang dikemukakan oleh Timbalan Pengerusi Amanah Perak Datuk seri Ir Nizar Jamaluddin ditangguhkan.
Mahkamah Sesyen Ipoh sebelum ini telah menetapkan hari ini dan esok sebagai hari perbicaraan saman tersebut.
-----------------------------------------------------------------------------------
Kahkahkah!

Kalau dengarkan gebang PJ Perak ni, Sulawesi pun dia nak pegang. Usahkan Perak.

Itulah sembang berdegar-degar PJ Perak.

Kahkahkah!

Ini hapa tangguh-tangguh?
Tak cukup kertas mungkin. Tak cukup dakwat, ayor lior je banyak menjelejeh kot.
Kalau tak cukup dana, mai belakang rumah aku banyak tin Milo.

Kahkahkah!

Serupalah dgn dia punya chief. Kalut sikit tangguh. Gabra sikit, tangguh.

Kalau dah sekerat kat dalam. Henjut je la.

Ini hapa fesyen punya main ni? Sekerat dah kat dalam, cungap nak bawak keluar. Kejap lagi nak bubuh balik sekerat.

Marah la orang. Dah kering ayor lior ni.

Kahkahkah!!

Ubat berak budak pun kena masuk perabis.
Tak boleh masuk sekerat.
Kahkahkah!

Lembot Macam Kulit Bontot

Madu tualang power! Click here



Org perempuan ni kalau dia tau betapa magisnya madu tualang, boleh bengkrap Qu Puteh.

Madu tualang ni boleh menegangkan kulit muka, memutihkan kulit, melicinkan kulit, menggebukan kulit, meratakan kulit, mengilat-ngilatkan kulit, menyerikan kulit, melembabkan kulit, ishhh ada lagi memulus-muluskan kulit, melembot-lembotkan kulit macam bontot budak. 

Madu ori mana ada pewarna, perisa atau bahan kimia bahaya yg boleh merompongkan hidung. 

Dol, lu beli CK mahal-mahal sanggup. Beli la sebotoi madu bagi bini. Kahkahkah!

Sapa-sapa berminat sila klik atas botol di sebelah.