Friday, November 10, 2017

Semua Orang Ada Satu Injap

Madu tualang power! Click here

Najib di Parlimen: Datang 10.04 pagi, balik 10.12 pagi

 9 Nov 2017, 5:58 pm      9 Nov 2017, 6:09 pm
Ahli Parlimen Kelana Jaya Wong Chen hari ini membidas penampilan singkat Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak yang hanya selama lapan minit di Dewan Rakyat, 13 hari selepas beliau membentangkan Bajet 2018.

----------------------------------------------------------------

Jgnlah kita ini, oleh kerana PM kita tidak sewarna bulu dgn ideologi politik kita, akan terus-terusan dibantai segala macam gerak-geri kelakunya.

Kahkahkah!

Harus diingat, Najib ini sudah pastilah pemakanannya seperti kita Melayu juga. Pagi-pagi ada nasik lemak, ada roti canai, ada nasik kerabu, ada lontong, ada nasik impit, bakso dan lagi pedas lagi lah mantap. 

Makan pedas2, pekena kopi O, kemudian paw Dunhill member sebatang. Puhhh.. kelam dunia.

Sesetengah rakyat marhaen nak jimat duit akibat petrol makin mahal, makan pagi Mee Maggi. Mee Maggi ni, cepat dimasak sedap dimakan, cepat ke jamban.

Kalau injap dah tak kuat, boleh bersembur Mee Maggi.

Kahkahkah!4 comments:

 1. di bangsar,pantai baharu dan PJ timur...makanan ni popular..

  mamaak..kasi roti najib(takda telor) unekk...
  air kosong unekkkk..

  ReplyDelete
 2. Perdanah Mintiri tada bulih lamah duduh sanah parlimin.... misti rumah balik cipat...kaka rusmah adah tunggu mau bilakang picit...sanah pineng pirgih ayyir banyyah main ada kumbung purut juga.... itu Won Chen misti adah paham bini marah kalu adah banyyak susah...kipala pinin nanti gilah carut lagi kapla bapak kau....

  ReplyDelete
 3. Thanks for fibally talking about >"Semua Orang Ada Satu Injap" <Liked it!

  ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.