Friday, August 25, 2017

Untuk Kawan-kawan Sempena Raya Korban

Madu tualang power! Click here


Libang Libu menyusun sepuluh jari tangan & sepuluh jari kaki memohon kemaafan sempena Hari Raya Aidil Adha yg bakal menjelang tidak lama lagi.

Juga mohon maaf banyak2 kerana telah lama tidak meng'update' blog.

Kahkahkah!

Bersempena dgn musim cuti perayaan & cuti sekolah ini marilah kita bersama-sama berjihad membeli petrol yg dah tak turun2 harganya semenjak Aidil Fitri. Apa boleh buat, kita ditakdirkan dapat pemerintah yg palat & pandai buat hutang & tak reti cari lubang lain nak meng'cover' hutang.

Dol, harga petrol Rm2-15 ini amat meletihkan urat saraf aku laki bini anak beranak balik kampung ke Kuala Kangsar & Bachok dengan kereta enjin 2300cc. 

Kahkahkah!

Marilah kita berjihad berkorban membeli petrol cekik darah ini & kita doakan pembesar-pembesar kafir Quraisy yg dapat rumah free, tiket kapal terbang free, pergi haji free, anak-anak belajar oversea free, makan minum free, kereta free & petrol free itu terjun masuk gaung.

Mudah2an kita dikurniakan pembesar-pembesar yg tahu menurunkan harga petrol pada kadar RM1-50/liter.

Kahkahkah!

Kawan-kawan yg dikasihi, sekiranya kawan-kawan berkocek lebat apalah salahnya meng'order' Madu Tualang Libang Libu.

Kahkahkah!

Sekurang2nya ringan sikitlah penderitaan Libang Libu sekembalinya dari bercuti.

Kahkahkah!

Tak mahal Dol, cuma RM150-00 sebotol. Memang power, hingga menjungkit kain pelikat.

Kahkahkah!

Kalau berminat, sila KLIK di Madu Tualang Jungkit Kain Pelikat

33 comments:

  1. Ape ke mahal sgt madu libanglibu ni.kat pasor mlm murah je dol.kahkahkah.jgnkan kain pelikat terjungkit.blh angkat kelapa lg tu.kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naib olamak donia ada jampi bro.
      7 kaki jongkit kain pelikat, silap hari bulan masuk ijn BN tanggung!

      Delete
  2. Ye la, ape ke mahal bebeno. Jiran saye jual rm 25.oo.sebotol. Madu lebah kg tualang tiga. Jangan kata kain pelikat berjungkit, belah kelapa dengan ketuk pakai kepala butoh. Gerenti terbelah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ater mahei le yop, ini bukan sebarang madu. Ini madu lebah species apis dorsata cunnilingushumongous fellatio syphlis. Kahkahkah!

      Delete
  3. Handa bebenor ker madu libanglibu nih.kalau mcm mau kobak bentaik pondan weh...hahahaha

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Ke Jerman pun saya hantar tuan.
      Kahkahkah!

      Delete
  5. Dah keluau tanduk..

    ReplyDelete
  6. banyak sungguh kena korban, makin lama makin teruk, sampai jiwa pun boleh terkorban

    ReplyDelete
  7. Miker nie bio bebenor..ate klu lepsih teman minum idok terjongkit kain pelikat teman mcm maner? Blh refund ker..he,he,he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti teman pos video Jermang pulak.
      Kahkahkah!

      Delete
  8. Horey tanduk LL dak keluau..
    Jom jom jom jom..

    ReplyDelete
  9. Brown vibrator says: wa rase wa mao angkat 2 dozen nak bagi sama Farah Ann Hadi, Puteri Srnivana (ntahapaapa), Leong Mun Yee, farina shawati dan team netball kah kah kah kah lu worang jangan jeles weh pasal wa nak jadi pembekal rasmi aer ketom kat Sea games manila 2017 kah kah kah

    ReplyDelete
  10. Libanglibu buat hal lagi.. Senyap terus sebulan.. Hebat bebenor gamaknya madu die sebulan tegang xturun2 maka xblh nk update blog.kahkakahkah

    ReplyDelete
  11. L&L raya nyepi dahh.

    ReplyDelete
  12. Rinduuuuuu
    Rindu serindu rindu rindu nyaaaaaa.

    ReplyDelete
  13. Libanglibu nyontot pondan smpi lupe blog.kikikiki

    ReplyDelete
  14. Kalo ada pakej madu campur apam endak juga la mengoder.. kah kah kah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betui2.. Teman setuju.. Libanglibu kena buat satu strategi pemasaran baru.. Pakej madu campur serbis pree.. Mcm rumah2 urut tuh.hahahaha.kalau susah nk dpt ppuan, pondan pun xpe tp cari yg cun2 ler.. Mcm thailand punya pondan kalah ppuan biasa punya cun pasti ramai customer. Naik rege 200 sebotol pun mesti ramai amek Pakej tu.paklebai2 pas beratur amek nombor madu libanglibu. Kahkahkah

      Delete
    2. Bapak & bapak sedara 4.31pm begatuh yg depan sekalii.. kalau anak biawak takkan lah pulak bapak arnab..

      Delete
    3. Lupa ket pulak....
      Kahkahkahkah..

      Delete
    4. Khikhi khi khi..
      Ada jer anak kinzir bapak babi..

      Delete
    5. Takut pulak gumah aku kena bakau..
      Kes nyejek niii..
      Ader juga kes anak malaun
      Bapak firaun..

      Delete
    6. 4.31 kaki sontok bapok siam yerr..
      Kalau bapak kencing berlari..
      Anak kaki kencing hari hari..

      Delete
    7. 10:44, 10:35.. xfaham lawak jenaka ker..kalau xfaham p masuk utan kawan dgn monyet.kahkahkah..kalau anon tu kata libanglibu elok kasi madu libanglibu pada rimau br rimau jd power adakah maksudnya anon tu sontot rimau.. Aduhai.pendeknya akal pemikiran.ada pepatah sebut lautan api sanggup direnangi adakah maksudnya berenang kat dlm api..hallamak..apasal bodoh sgt ni...Akal letak mana bro.. Blh jgn tunjuk bodoh x.kahkahkah

      Delete
    8. Aje geraaaam... kah kah kah

      Delete
  15. Mana tuan libanglibu ni lama nyer bertapa...byk sgt ke hangkut madu smpi xterseret bawak kerumah atau di colek org bunian di kahwinkan dgn puteri bunian semasa asik mencari madu.kahkah

    ReplyDelete
  16. abang libu ooi.....lamo nyer raya......dah x de update ke.....ko dok dlm hutan cari madu lagi yop ooi...kluar2 la yop ooi...penang dah nak jatuh kat pas.....selangor pun dah nak keno sapu ngan umno....kikikih

    ReplyDelete
  17. Apo konoi eijang libanglibu sonyap lamo bobonar neh..majuk ko dek pembaco edak melanggan madu..kahkahkah.

    ReplyDelete
  18. Ape ke bentaik libanglibu ni sebulan dah senyap jer..lupe password ker atau jualan madu libanglibu meningkat smpi obersea.hihih

    ReplyDelete
  19. Aku rasa la libanglibu dpt tawaran geran 5juta supaya jgn tulih kutuk2 umno...kahkahkah..

    ReplyDelete
  20. Sudah2la tu libanglibu.. Barang yang lepas jgn dikenang jika dikenang merajuklah diri..marilah menulis semula blog.. Ramai pembaca menanti tulisan keramat libanglibu.. Sob sob sob..ngeee...

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.