Thursday, August 3, 2017

Mencari Hantui Altantuya Di Paris

Madu tualang power! Click here

MACC to visit France if Razak Baginda charged in Scorpene case

MALAYSIA’S anti-corruption body will send investigators to France to learn more of the French investigations into Malaysia's 2002 purchase of submarines if it is true that Abdul Razak Baginda, former adviser of Prime Minister Najib Razak, has been charged with graft.

----------------------------------------------------------------------------------------

Image result for paris nightlife

Fungsi sebenar SPRM/MACC ini cuma menyediakan peluang pekerjaan kepada umat Melayu dan menahan pukat menangkap ikan bilis.

Pukat bilisnya rapat-rapat jaringan talinya, jerung pun kompom boleh sangkut. Tapi rabaklah pukat & jerung boleh mengganas di tempat lain. 

Kahkahkah!

Satu lagi fungsi SPRM/MACC ini menawarkan peluang melancong percuma gamaknya.

Kahkahkah!!!

Perancis tu Dol... nak pergi Paris tu Dol... Kahkahkah!
Sapa tak nak berjalan-jalan free.

Ada Eifel Tower. Ramai mem rambut perang. Ada tarian angkat2 celah kangkang putih melepak.
Boleh melepak hotel kelas-kelas tinggi.
Dol, sapa tak mau pergi Europe.

Kahkahkah!

Percaya lah, Razak Baginda ini sampai masuk liang lahat pun tak akan merasa pegang jerejak besi jel.

Kalau dah sampai Paris, kapal selam entah ke mana Razak Baginda entah ke mana.

Kahkahkahkah!!!

Image result for scorpene malaysia scandal

5 comments:

  1. Perlu ke MACC ke Paris? Bukah kah bukti rasuah pembelian kapal selam dan "PEMBUNUHAN" Altantuya
    ramai rakyat Malaysia telah pun mengetahui nya. Goggle sahaja kes perbicaraan itu di Singapura, semua akan terjawab. Mungkin MACC ke sana untuk makan angin. Siapa tak nak kerana kesemua kos dapat free di tanggung oleh Rakyat Malaysia. Mungkin lepas ini mereka akan "MEMOHON" untuk ke Amerika pula dengan alasan untuk mencari "MASTER MIND" 1 MDB si cina tembam.

    ReplyDelete
  2. Perancid boleh US x boleh

    ReplyDelete
  3. Xpasti lah tuan libanglibu.. Rasanya kalau razak baginda xnak pegi perancis tu mungkin kerajaan perancis blh usahakan supaya kerajaan malaysia menangkap razak baginda hantar ke perancis.. Tp xtau lah kan sbb mo1 pun omputeh xberani nk sebut nama apakehal.maknanya betul2 kuat dan hebat mo1 ni smpi negara kapir pun takut2 nk sebut nama beliau.sungguh kita perlu berbangga mempunyai pahlawan sehandal m01.kesimpulannye abis le kite naya bayar gst.kahkahkahkah

    ReplyDelete
  4. Bagaimana pulak anak RAZAK..yg bersedapan dgn altantuya11111

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh.. dgn anak tun razak ni...sekangni tengah berdebar jantungnya..sebab kes ni timbul lagi,ingatkan dah habisss.kes altantuya ni..bikmama takkan tolong najib sebab najib bersedap-sedap dgn tuya..tu sebab najib buat 1mdb untuk layan bikmama bagi duit kat anak bikmama dan shopping bikmamam

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.