Sunday, August 13, 2017

Cara Menyula Ustaz Yg Berbuat Fitnah

Madu tualang power! Click here

Timbalan menteri ucap terima kasih Pas tarik balik artikel fitnah

Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) Datuk Dr. Asyraf Wajdi Dusuki hari ini mengucapkan terima kasih kepada Pas kerana mengakui kesilapan pemimpinnya.
Beliau berkata, Pas secara tidak langsung mengakui kekhilafan dan kesilapan ahli jawatankuasa Pas Pusat Dr Riduan Mohd Nor dengan memadamkan artikel berunsur fitnah bertajuk 'RUU 164: Tragedi Malang Buat Umat Islam di Negara Ini'.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Bukanlah bidang kuasa Libang Libu yg menetapkan apa yg dicatatkan Ustaz Riduan M Nor di Facebooknya itu adalah fitnah.

Apa yg dicatatnya itu telah pun ditarik balik khabarnya. Mungkin dia rasa bersalah atau mungkin geng2 lebai dia pun marah kerana kelakuannya bodoww macam lebai flotilla.

Kahkahkah!

Libang Libu tak tahu menahu apa-apa.

Kahkahkah!

355 ka 164 ka, Libang Libu tak ambik pot. Tambahan pulak musim bola dah start ni.

Kahkahkah!

Yg mengata 'fitnah' itu ialah al fadil sohibus samahahaha al haj al ustaz Dr Wajdi Dusuki. Mamat ini orang HAMNO. Dia mencari makan dgn HAMNO. Timbalan menteri, bukan ikan bilis ni. Pangkat besor elaun besor pencen pun besor.

Kahkahkah!

Kalau iya Dr Riduan itu menabur fitnah di alam maya maka, ada hukuman utknya kalau mengikut kitab kanun keseksaan Kerajaan Melayu Melaka dulukala.

Di zaman dahulu, orang yg menabur fitnah akan disula menyonsang dan rumahnya dibakar hangus. Setelah itu tanah tapak rumah itu akan dikorek 3 hasta dan dibuang kelaut bersama-sama abu kayu kayan rumah tersebut.

Hina.

Ustaz pun buat kerja fitnah memang hina. Lebih hina dari Taik Jho Low.

Kahkahkah!

Image result for iron maiden medieval punishment

1 comment:

  1. Yang lg hebat udah jelas menfitnah tak reti nk Minta maaf pulak pastu salahkan dap pulak. Sama mcm pesideng fitnah pilkuda smpi skrg xminta maaf.Islam kebende tu...walaun2 angguk jeler xleh lawan pesideng nt masuk neraka xdpt tiket syurga. Buduh bertingkek tingkek. Kahkahkah

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.