Friday, July 28, 2017

Zambry Kadir Pun Dulu Menggilap Boot Anwar Ibrahim

Madu tualang power! Click here

S'gor bukan dibina melalui lampu ajaib Azmin - MB Perak


Tindakan Menteri Besar Selangor Datuk Seri Mohamed Azmin Ali memburuk-burukkan pentadbiran kerajaan negeri Perak ketika menyampaikan ceramah di Kuala Kangsar baru-baru ini merupakan perbuatan kurang beradab dan tidak menghormati pemimpin kerajaan negeri, kata Menteri Besar Datuk Seri Zambry Abd Kadir.
Beliau berkata tindakan Azmin yang mendakwa seolah-olah beliau bertanggungjawab memajukan Selangor dan melakukan perbandingan dengan negeri Perak dilihat lebih kepada mendabik dada.
------------------------------------------------------------------------------------

Dulu Najib pergi Penang punya la dia puji Guan Eng. Melangit-langit dia puji Guan Eng.

Tak ada cacat-celanya pemerintahan DAP malah rakyat P Pinang diingatkan oleh Najib utk terus memilih DAP.

Kahkahkah!!!

Kalau dia pegi Kelantan pun macam itu juga. Masa zaman Nik Aziz dulu, macam2 disebutnya semasa merakamkan betapa takjubnya HAMNO melihat bagaimana Nik Aziz memerintah.

Kahkahkah!

Semua elok. Tak ada isu royalti minyak, tak ada buruk2kan kes air paip, tak ada sebut jalan berlubang, tak ada kutuk org Kelantan kuat makan budu.

Kahkahkah!!!

Azmin ni melampau. Hormatlah sikit MB Perak yg cemerlang ni.

Kahkahkah!


Azmin kena gosok MB Perak ni baik-baik.
Azmin kena bagitau rakyat Perak bahawa MBnya sebijik macam perangai Mandela. Sebijik macam perangai Gandhi. Dia pun mengaku nak jadi macam Mandela & Gandhi.

Kahkahkah!

Juga Azmin jangan lupa mengingatkan bahawa MB Perak ini satu masa dulu di zaman reformasi, dia duduk kem Anwar Ibrahim. Sama-sama makan nasi kangkang talam dgn Zahid & Azmin juga. Time tu semua bagus Anwar, semua tak elok Mahathir. 

Tapi bila telur hampir2 nak kena picit, semua lari masuk celah kangkang Mahathir. Bau kari pun, bau kari lah!

Kahkahkah!
Kahkahkah!
Kahkahkah!

Sapa tak jumpa Zambry Kadir dalam gambar ni maknanya
dia cucu Sang Kelembai.
Kahkahkahkah!!!

21 comments:

  1. Bak mai toslite..kalu tadak beteri hampa pu la cucoh lilin...lilin tadak...laiter pon buleh...janji ada penchahayaan...kikih...gelap wei...jenoh meraba...silap raba..tepicit telok jawa BD...kihkih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tidak takut neraka kamu nii..

      Delete
    2. Ape soalan bodoh ni.ada ke manusia yg xtakut neraka?cer tanya hadi tu suka ati fitnah tuduh org jual pil kuda tu xtakut neraka ke??

      Delete
  2. Bak mai toslite..kalu tadak beteri hampa pu la cucoh lilin...lilin tadak...laiter pon buleh...janji ada penchahayaan...kikih...gelap wei...jenoh meraba...silap raba..tepicit telok jawa BD...kihkih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lawak yang boleh mengheret kita ke neraka..

      Delete
    2. Lawak boleh mengheret ke neraka..yg merembat duit mdb mengheret kemana tu bro??

      Delete
  3. jilake demo..libae libu..
    kawe igt ko mahatma gandhi muncul kembali..
    rupanya anak hantu dri karung gundi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempurna kah kita..

      Delete
    2. Mana ada manusia sempurna..ape ke bongok benor miker ni.kahkahkah

      Delete
  4. Ada spot light tak...
    Tlg bg pencerahan sikit gambar tu.
    🤣🤣🤣😋

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tidak kah merasa takut apabila menghinaa ciptaan ALLAH.

      Delete
    2. Sepatutnya paklobai lebih takut dgn Allah.ni suka ati maki barua babi anjing mcm2 lah...

      Delete
  5. Kalu dah asal dari dalam tong taik..
    Dah Duduk luar pon tetap taik jugak..
    Cuma kita panggil taik kering..
    Tang masih kat dalam taik fresh..
    Kah kah kah kah..
    Beruk nonggeng pon comey.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini je ke idea komen walaun..Kahkahkah.xda walaun bijak ker dlm pas.kahkahkah

      Delete
  6. Idup mahadir7x...
    Idup kepala taik kering 117x
    Idup kepala taik fresh 119x..
    Idup cai cai taik kering dan tsik fresh 1111x.
    Kahkahkah.
    Taik Beruk nonggeng pon nyaman..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak tadika mana lepas kat sini.br belajar menulis abc yer.kehkeh

      Delete
  7. Sangat sangat menghinaa..
    Tidak kah kamu takut akan neraka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg menghina perlu takut neraka..yg paklobai sesuka ati fitnah org tu kompom masuk sorga ka..hang igt sorga neraka tu bapak ang punya kaaaaa.hahahahah

      Delete
    2. Anon 10.12 pernah rasa taik berok nongeng...dia kata nyaman bodo punya anon 10.12. Taik beruk pun dia makan....klu tak silap dulu dia kata dia pernah try jubo beruk nonggeng best katanya..gila walaun ni

      Delete
    3. Anon 10.12 pernah rasa taik berok nongeng...dia kata nyaman bodo punya anon 10.12. Taik beruk pun dia makan....klu tak silap dulu dia kata dia pernah try jubo beruk nonggeng best katanya..gila walaun ni

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.