Wednesday, July 26, 2017

PAS Yg Stim Tak Tentu Hala

Madu tualang power! Click here

PAS bukan nak lawan pembangkang, kata Ahmad Yakob

Beliau yang juga Menteri Besar Kelantan mengulas kenyataan Setiausaha Publisiti DAP Tony Pua yang kesal dengan hasrat PAS untuk meletakkan calon di kubu kuat pembangkang termasuk di kerusi DAP.

Dalam pada itu Ahmad turut mencabar DAP meletakkan calon mereka untuk bertanding di kesemua kerusi di negeri ini.
"DAP nak letak semua calon mereka di Kelantan pun boleh," katanya.
--------------------------------------------------------------------------------

Image result for naik stim
Dol,

boleh kau bayangkan kalau PAS meletakkan calon di kawasan Theresa Kok? Kawasan Guan Eng?

Kompom kena rebus. Kahkahkah!

Parti Audi-vell-fire-porsche-range-rover Se-Malaya ini dah semakin stim tak tentu hala.

Kahkahkah!!!

Percayalah, DAP tak akan buat kerja bangang sekali pun Lim Kit Siang dapat pakai baju Melayu pink sedondon dgn Najib.

Kahkahkah!!!

DAP tak akan lemau, sekalipun Jamil Khir berucap dihadapan khalayak DAP memberitahu, "tuan-tuan, PM kita kirim salam". Tak ada sekor pun akan bangun melambai-lambai tangan.

Kahkahkah!!

Sejak dibantu Azalina dalam kes ArrYouYou, Parti Audi-vell-fire-porsche-range-rover Se-Malaya (PAS) ni semakin menjadi-jadi stim tak tentu halanya.

Kahkahkah!

3 comments:

  1. PAS sudah 'gaylong' tak tentu hala tak boleh nak buat alignment lagi dah, melepasi expiry date dan perlu dilupuskan.

    ReplyDelete
  2. Apa dah jd dgn kecoh rohingya aritu? Dah abis isu? Org rohingya tetap sengsara mcm tu jg. Sikit baik punya sandiwara najib hadi ni

    ReplyDelete
  3. PAS tu parti totok takde otak. Lebai dah meroyan masih takdpt cium molot dgn umno

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.