Monday, May 8, 2017

Ayat Penuh Makna Dari Mahfuz Otai Lama

Madu tualang power! Click here

Pengarah baru bakal bawa PAS 'terbang ke awan biru'

"Tok Pa (Mustafa) mungkin dilihat sudah tidak lagi layak berbanding setiausaha politik Datuk Seri Abdul Hadi Awang kerana beliau adalah pakar penerbangan yang mungkin akan membawa penerbangan PAS jauh ke awan biru," katanya kepada Malaysiakinihari ini.
------------------------------------------------------------------------------------


Walaon jangan perasan, tak ada sapa yg nak bawak lu naik kapalterbang free.

Kahkahkah!

Apa yg diucapkan Mahfuz itu membayangkan hanya tinggal beberapa milimeter sahaja lagi utk melengkapkan persenggamaan HAMNO-PAS. Selama ini Parti Anak-beranak-cucu-cicit-Aji-Adi Se-Malaysia (PAS) cuma masuk sikit demi sedikit. 

Kahkahkah!

Dgn adanya tenaga baru, Chief Lebai berasa gagah umpama pekena madu Libang Libu & Chief Lebai dah tak sabar nak tekan masuk perabis. Perabeh boh, masok perabih!

Kahkahkah!

Walaon jgn cepat naik stim la, kahkahkah! Kalau Chief Lebai naik kapalterbang pun, dia tak bawak lu punyalah. 

Dia bawak Salehin, Nik Abduh, Tontowi, anak dia, menantu dia.

Lu tinggallah sorang2 tepi laut main wau.

Kahkahkah!

Image result for P.U.K.I

3 comments:

  1. Salah tu.walaun tinggal tepi laut candat sotong. Kahkahkah pemimpin naik kapal terbang jmpe awek germany. Kali ni blh bayar pay per view.kahkahkah

    ReplyDelete
  2. walaunte dan walaunti ibarat bulu ari2. Ceplop ceplap yang masuk keluar dan pancut hanya big boss. Jadi mana mereka perasan rasa high dan puas Hadi dan Najib. Bersedondonan dan berselingkuhan tanpa halangan lagi sekarang.

    ReplyDelete
  3. Politik Ma(na)tang, politik lebai

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.