Thursday, April 27, 2017

Idop Tuan Ibrahim! Steady Tuan Ibrahim!

Madu tualang power! Click here

PAS asks members to donate RM5 each to sue Sarawak Report
Updated about 30 minutes ago · Published on 27 Apr 2017 11:30AM · By Diyana Ibrahim · 0 comments
PAS today asked its members to donate RM5 each towards a fund to finance a defamation suit against the Sarawak Report news portal.
PAS resorted to the donation drive as the party does not have sufficient funds to sue Sarawak Report, said PAS deputy president Tuan Ibrahim Tuan Man at his opening speech at the launch of the PAS Youth meeting in Alor Star today.
---------------------------------------------------------------
Sekarang ni musim  Parti Audivellfireporscherangerover Se-Malaysia (PAS) menyaman. Pasu bunga depan laman kalau dia tersepak, pun dia nak saman.

Kahkahkah!!!

Terima -kasih Tuan Ibrahim!
Hidop Tuan Ibrahim!
Syabas Tuan Ibrahim!

Kahkahkah!

Jangan kasi peluang cerita Sarawak Report ini senyap. Sebab dalam cerita Sarawak Report ada kes lebai-lebai mengapur duit.

Kahkahkah!

War-warkan lah Tuan Ibrahim! We love u! Kami sapot Tuan Ibrahim!

Esok bawak pulak cerita 17 lahanun-lahanat mengkelepet duit KWAP.

kahkahkah!!!

Jangan bagi Chief Lebai tidur berayor lior basi. Kahkahkah!!! Teruskan panas injap lebai-lebai. Kahkahkah!

Betoi ka takdak duit? Sampai bila nak tadah tin Milo pada ahli.

Korang top lebai chief lebai kalipat sana sini mesyuarat dalam hotel kelas-kelas, retreat sana retreat sini, lagi tara duit? 

Habah kau lah berjambul nak RM5. 

Mintak la kat Mat Nasa. RM0.5 juta pun dia boleh bagi.

Kahkahkah!

Image result for mengangkang
Nak lagi senang dapat duit, pegi mengangkang!
Kahkahkahkah!

19 comments:

  1. dulu bangga perabih hingga rm1juta buat muktamar multaqa ditganu.

    nak saman org minta duit pd ahli?

    tp pemimpin pakai keta2 mewah!

    ReplyDelete
  2. Kahkahkah.ajer jilakeeee punya komen..pelik dan ajaib..pemimpin pas ada mini cooper ada vellfire ada audi hadiahkan utk isteri ke2 plak tu..bila nak saman kene collect sorg rm5 pulak,br nk bukak tin milo..masa kata nk saman dlm masa sebulan tu xda pikir pasal kos 2ratuihribu tu ka..blum kira nk saman usam lg tu. alahai pas.aku igtkan bijak rupanya butir2 taik aja pemimpin pas ni.. Kesian ahli pas kene tipu ruu355...xheran lah nama pun melayu kan suke kene tipu.hahahaha

    ReplyDelete
  3. BILA XSAMAN TANYA BILA NK SAMAN??
    BILA NAK START SAMAN DH XBAGI SAMAN.
    ADMIN SARANKAN MENGANGKANG,TENTU DH BIASA BUAT KERJA2 MENGANGKANG NI.HAHAHAHAHAHA.BERTAUBATLAH ADMIN.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tadah tin milo kat perwakilan tu belom?
      kahkahkah

      Delete
    2. Eh..bila plak start saman?kan kata br nk kumpui duit.nk kumpui 200k tu mau 8 tahun lg tu.hahahahaha

      Delete

    3. Abg Aji Ha ha pilkude buleh bawak rombongan gi London sampe lebih 2 minggu lamanya..
      Ada kalanya TITM pon tumpang semangkok!

      Abg Aji yg jd anjin jadian menyalak babi ddlm bukit tu juga buleh buat multaqo kaplavutoh siap perabih more than 1 million hinggit

      Tup2 ahli2 walauns bawahan pula TITM coba nak klentong idup2 seolah2 walauns2 smua tu memang betul2 buta dan tolol tak nampak kreta2 mewah yg dimiliki oleh penCURI2 lebai aka pelacur politik yg "mengangkang" sedondon berkongsi dedak CURI dgn mngkhianati khazanah/amanah rkyat!

      Ramai yg cuma nampok buruk & cilakanya kaki ponteng pitnah pilkude uturn serta kapla butir tahik makihamun tuu je.. dan hampir takde sorang pon nampak betapa lebih dajjal/cilaka nya keroje tukang "COVER"-smart taik kucin sprt yg TITM "pura2" buat tu, hu hu hu..!

      Delete
    4. Nak saman saman la, apekehel nak kutip2 derma pulak. Bloodypool punya olamak dah!Ahli2 belom tentu bersahur puasa esok hari, dah minta duit......

      Delete
  4. Kalo derma dapat sorga! Lebai boleh tolong ejas.. kah kah kah.

    ReplyDelete
  5. Alaa libang libu...bkn kata rm5...100rm aku blh bagi..takda masaalah pun..kalau menyeleweng duit tu kau report la ka sprm libang libu woii..simpan la perasaan hasad dengki tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pemimpin pas yg mkn dedak 90juta tp saman ahli kena bayar...banyak cantekkkkk butir taik.....

      Delete
    2. Ala simpan je rm100 nko tu buat beli helikopta.....hehehe, sprm tangkap proton je......kterbang helikopta audi velpayar tak terkesan.

      Delete
  6. Hari pertama muktamar dah tunjuk wajah sebenar pasik. Doa jahanamakan PAN. apa pubya agamawan akhor zaman. Dah mcm khadam2 dajal selang seli ayat2 agama tapinhati penuh kebusukan n kemunafikan. Patutnya doakan supaya ahli2 yg kuar dirahmati Allah dan diberi keinsafan supaya balik semula kejqlan yg benar. Itu yg guru agama akau ajar. Apq punya manusia lah korang ni. Agamwan yg menjual agama diakhir zaman semakin jelas. Nauzubillah

    ReplyDelete
  7. Yg best foto kucing tu. Lagi masyhuk!.Hahaha..

    ReplyDelete
  8. Tak pe! Tempoh saman laku 6 tahun. Tunggu sebulan sebelum tempoh tamat, boleh lah submit saman. Hahaha

    ReplyDelete
  9. Tokey Q7 adakan..apa susah..balak gua musang pun byk lagi tuh..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah akhirnya PAS memulakan saman.. ketika ini pasti PAN sudah mula meroyan risau takut DAP (Dajjal Anjuran PAN) marah.. rakyat dah mula nampak Sarawak Report sah kaki lebong sampai najib pun dia fitnah seolah2 berada di kedai emas Dubai..

    Habislah SR cara mana lagi nak suruh org selain PAN percaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala wanrosli labun lebih. Bila minta bukti video matsabu tolak hudud tetiba wanrosli kene sawan.kahkahkah

      Delete
    2. Baru nak mula saman hang dah lagak. Tu pun lepas berbulan2. Kita tgk perjalanan bicara nanti. Siapa yg nak ternganga. By the way tak ambil raja putar alam sbg saksi ka? Dia dah ada di uk. Tgk mcm mana dia nak putar

      Delete
  11. kalo muslimat disuroh ngangkung redho la teman... kalo Lobai minta ampoonn.. upah 90jute pun tak sior teman..

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.