Sunday, April 16, 2017

Hempas Pulas

Madu tualang power! Click here



Hari Sabtu membuta sampai ke Zohor. Hari Ahad bangun makan pagi, kemudian mengukur tilam sampai Asar.

Letih sesangat, tak ada tenaga dah, bekerja kena hempas kena pulas 5 hari. Kahkahkah! Letih.

Nak angkat bulu roma pun tak ada tenaga dah. Kahkahkah!

Daripada menogok segala macam botol tongkat ali, air itu air ini yg mengandungi aneka pewarna & perisa, baik togok madu tualang.

Apa salah cuba makan madu pulak. Bukan ada side-effect pun. 

Ala Dol.. gaji lu bulan lepas pun tak habis lagi, ambik la sebotoi. Kahkahkah!!!

Sebotol boleh tahan 3 bulan, kalau rajin.

Baek punya madu.

Kalau nak tau lebih lanjut, klik kat atas gambar botol di sebelah.

6 comments:

  1. Salam tuan.....penghantaran ke Sarawak berapa ongkosnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama saja ya syeikh,

      di Semenanjung harga termasuk pos, RM150-00 sebotol.
      di Sabah/Swak pun sama, RM150-00 sebotol.

      Kalau cas org Sabah/Swak mahal, nanti dia nak keluar dari Malaysia. Nak buat negara sendiri.

      Kahkahkahkah!!!!

      Delete
    2. Waduhhhhh bisa banger gitu kah kah kah kah

      Delete
    3. Berapa dozen mau?

      Mudah bah. Kahkahkah!!!

      Delete
  2. Siot lah hang Libang Libu
    Aku baru habih sebotol. Ada lagi sebotol atas meja tu.
    Tunggu habih yg itu dulu baru re-order dari hang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh I lap u babeh!
      kahkahkah!
      I lap u babeh.
      kahkahkahkah!!! hmmmpuah!!!

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.