Sunday, April 23, 2017

2 Round

Madu tualang power! Click here


Pak cik dlm gambar di atas telah 3 tahun mengamalkan madu tualang.

Umur 70 tahun. Pencen jabatan parit & saluran. Kuat main air pak cik ni. Kahkahkah!

Dia baru shj melengkapkan round ke-7 di trek stadium mini Bagan Serai.

Sapa nak jadi cool macam pakcik, sila makan madu tualang ori. Klik ===> Madu Tualang Ori Kaw-kaw

Pagi Khamis ambik sesudu, petang Khamis dah boleh lari 7 round macam pakcik, malam Jumaat boleh try 2 round & pagi esok urat habis berselirat tak payah pergi kerja. Kahkahkah!



1 comment:

  1. Kahkahkah.iklan mcm jilakeeee.. Letak ler gambor model from germany ker atau mongolia ker atau bangla ker beserta testimoni dr model2 tersebut baru ler semangat org nk beli.kahkahkahkah

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.