Friday, March 17, 2017

Lelong! Lelong! Lelong!

Madu tualang power! Click here



Para pembaca yg budiman,

sayugia ingin dimaklumkan bahawa musim cuti sekolah ini Libang Libu seperti biasa akan masuk hutan mencari madu.

Maka dgn itu blog ini akan berehatlah utk jangkamasa 10 hari lebih kurang. 

Kalau sapa-sapa nak order "madu tualang ori stok boleh sodok peti ais", tolong pergi ke SINI.

Kalau tak nak order, suruh bini order. Kalau bini tak reti order, suruh si Nepal tolong order.

Kah kah kah!!!

Kalau tak nak order sekarang, order bulan depan. Kahkahkah!!!

Alaaaa... duit BR1M banyak lagi kan?? Kan?

Kah kah kah!!

Pokok periuk kera yg konsisten 
mengambil sesudu madu tualang 
hutan setiap pagi.

6 comments:

  1. Kahkahkahkah.jilake btoi libanglibu.ari biasapun mcm idup x idup je blog ni kan pulak time cuti sekolah... Alamatnye mereput ler blog ni sebulan. Xpa kami paham.musim menyontot ler katekan.kahkahkah.menyontot tu jgn smpi berselepat taik sudah lah. Kahkahkah

    ReplyDelete
  2. LibangLibu masuk utan nak labun ngan sapa?
    kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yop oiiii
      nk blabun ngn sape lg..ngn ciker lerrr..kahkahkah..deme pn spesis dh nk dkt sama dh..

      Delete
    2. Tumpang tanye blh..ciker tu ape menatangnyer... Xpenah teman dengorrrrr

      Delete
  3. Bentaik punye libanglibu...lame benor menyontot nyer berselepat taik ker pun.kahkahkah

    ReplyDelete
  4. Isu lebai kata biawak xnk komen ker paklibanglibu...

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.