Thursday, March 9, 2017

Korea Utara Apalah Sangat

Madu tualang power! Click here

Apa kita nak risau.

Kalau bab one by one, cakap berdegar-degar, sembang lebat kedai kopi, kitalah champion!

Kah kah kah kah kah!!!

"Aku sekeh jugak Mat Korea nih!"
"Jangan memain ngan aku, mufti pun aku nak sekeh!"

KAH KAH KAH KAH!!!

Ada sorang lagi, kahkahkah!!


"Bro, lu ada siku, ada lutut bro"

KAH KAH KAH KAH!!!



4 comments:

  1. Ulama muda Al-Audi dgn Al-tontonwi al-gerMani kah kah kah

    ReplyDelete
  2. Paklebai2 pas mmg kuat.labun je kuat.ajak debat terus terkencing2...kahkahkah...ada satu lagi kontol pun kuat itupun sbb mkn madu libang libu...kalau idak....2 minit je bertahan ngan cewek germany. Kahkahkah

    ReplyDelete

  3. Bro, ari tu lu selalu bawakan sisipan sejenis spesis tumbuhan siap ngan gambar sekali..kelentit kering kan!

    Lobai2 tu jadik power sbb spesis kelentit kering tu depa dpt tukar mnjd kelentit basah semenjak berwirid sorang2 ddlm bilik dgn pay perView dari GERMAN aritu haha..

    ReplyDelete
  4. Kita ada sebiji kapalselam macam itik air @ itik nila pap ! pap! pap ! hanya boleh menyondol saja. Korea utara ada beratus kapal selam. Dia hantar beberapa biji saja di laut cina selatan dan dilancarkan missile nuclear, habislah kita. Dari itu kekawan kina berpadu berdiri belakang ajib goreng. Begilah mainan wayang ajib boleh buat apa saja - cash is king,..... belum kena bom ajib boleh bermastautin dicina kerana cina tak mendakwa ajib hal 1MDB

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.