Friday, February 17, 2017

Satu Lagi Kes Bangang Melibatkan JAWI

Madu tualang power! Click here


Kata kunci kes ini ialah 'budget hotel.'

Hotel murah. Hotel yg cuma menawarkan katil, tilam & bantal untuk berbaring. Sesetengah hotel bajet ini, bilik air pun berkongsi.

Tidak ada servis fancy-fancy macam Astro ka, sarapan pagi percuma ka, suratkhabar free ka. Tarak.

Bayar duit, masuk bilik. Kemudian boleh tidur. Kalau nak berenjut pun silakan.

Kalau pasangan ini berenjut di Hilton atau Shangri La, masalah ini tidak akan timbul.


Puak-puak penguatkuasa JAWI yg stok bangang-bangang ini, tengok logo Hilton pun dah boleh terkencing dalam seluar.

Darah gemuruh. Kahkahkahkah!!!

Ada yg menggigil-gigil menahan pancut bila ditanya receptionist yg lawa-lawa, "How can I help you sir?"

Punya la bahalul, sebab dia ingat receptionist tu tanya ,"Encik, bila kita nak main 2 round?"

KAAHKAHKAHKAH!! KAHKAHKAH!!!



No comments:

Post a Comment

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.