Thursday, October 13, 2016

Aji, Spring Hapa Pulak Ni Aji?

Madu tualang power! Click here

Jangan bawa ‘spring’ ke negara ini – Hadi

Tak sapa nak bawak 'spring Arab' aih. Kahkahkahkah!!!

Hapa ingat serban 5 kilo, sarung jubah sapu tahik ayam, bawak Spring Arab tu dah kira bagus la?

Mulut kumat-kamit tu kira bagus la?

Dapat cangkuk Puteri HAMNO tu kira bagus la? Kah kah kah!!

Ni dia 'Sakai Spring', berpuluh kali ganda power dari 'Arab Spring';


Sakai Spring boleh didapati di perkampungan orang asli.

Aku selalu dapat ubi ni percuma time cari madu. Kahkahkahkah!!!

Dol,

kalau bersakai spring ni, bini kena lebih la. Kahkahkahkah!!!

Toksahkan Puteri HAMNO, Puteri MCA, Puteri MIC pun kompom lebai bertongkat boleh cangkuk.

KAHKAHKAHKAH!!!

Aji, Lu Cerita Hapa Ni Aji?

Madu tualang power! Click here

Sempena Asyura, Hadi seru penyatuan Sunni-Syiah

 | October 12, 2016

Presiden PAS berkata sedangkan ulama terkemuka Sunni dan Syiah zaman 
dulu pun boleh bersatu menentang pemerintahan zalim pada zaman masing-masing.

PETALING JAYA: Datuk Seri Abdul Hadi Awang menyeru umat Islam bermazhab 
Sunni dan Syiah di seluruh dunia kembali bersatu dengan mencontohi hubungan 
erat ulama kedua-dua mazhab itu suatu ketika dulu.

Hadi yang juga naib presiden Persatuan Ulama Sedunia berkata ulama terkemuka Sunni dan Syiah zaman dulu bersatu menentang pemerintahan zalim pada zaman masing-masing.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Satu nak tanya, kahkahkahkah!! Dah makan ubat ke belom? Kahkahkah!!!

Kemudian nak tanya lagi satu, "makan ubat cap apa?" Kahkahkah!!!

Tanya lagi, "betul ke sukatan?" Kahkahkah!!! Org suruh 2 sudu, telanlah 2 sudu. Jangan ditarah licin satu botoi. Kahkahkahkah!!!

Last punya tanya, "ubat kaler hapa?" Kahkahkahkah!!!

Kalau petang makan ubat kaler kuning, kena telan yg warna kuninglah.

Jangan telan yg warna biru!! Kahkahkahkah!!!

Yg warna biru itu utk tgh malam aje.

KAHKAHKAHKAH!!!!

Kuda pun reti cari pokok nak dikencing.
Kahkahkahkahkahkahkah kah kah!