Wednesday, August 10, 2016

Claire Brown/Sarawak Report Akan Disaman Malam Jumaat

Madu tualang power! Click here


Claire Brown ialah tuan empunya portal Sarawak Report yg telah membongkar 1MDB dgn segala macam fakta, kini Sarawak Report buat hal lagi.

Sarawak Report telah di lihat memperlekehkan keimanan pemimpinan PAS apabila mendedahkan RM90 juta telah masuk ke kantung PAS.

Berita ni belum saheh, pun begitu, ini kes berat, seolah2 pimpinan PAS tak tahu dosa pahala. Umpama menconteng arang ke atas serban 5 kilo.

Kah kah kah !



Khabarnya PAS akan menyaman Sarawak Report. Tak tau la macamana nak saman. Apa alamat rumah atau alamat pjabat Sarawak Report? Siapa pulak nak ambik saman dan sain akuan terima saman?

Tapi tau la PAS buat kerja. Hapa korang ingat sejak Hanipa Maidin blah, tak ada lawyer power-power dalam PAS?

Kahkahkah!

Sekiranya PAS yakin berada dipihak benar, memang kena saman Sarawak Report. Kasi ajar sikit. Jgn ingat puak2 lebai kuat bersabar.

Kah kah kah!

Memandangkan Sarawak Report ni macam nak sangat dan tuan punya pun perempuan yg macam nak sesangat, kita cadangkan kepada para walaon supaya panjangkan kpd boss2 mereka supaya saman Claire Brown ni malam Jumaat.

Cuma jangan buat malam Jumaat kliwon lah, sebab Jumaat kliwon ni datang cuma 3000 tahun sekali.

Kahkahkah!