Wednesday, June 15, 2016

Mana Lebih Berbabi?

Madu tualang power! Click here


Negara kita, negara Islam Malaysia berdaulat mulia gagah dan perkasa, umat Melayu Islamnya amat  prihatin atas 3 perkara;

1. Zakar naik.
2. Sempit ketat.
3. Babi.

Bukak Metro & Kosmo, ada berjuta iklan keras batang & iklan sempit ketat batang pensil pun tak boleh lalu. Kahkahkah!

Tak tau la plak kalau paper India Cina ada iklan keras batang sampai boleh angkat peti ais lah! Kahkahkah! Aku rasa tak. Banyak lagi perkara ptg dlm pala hotak mereka. Kan?

Bab babi serah pada JAKIM. Halal kata KAKIM, halal la. Apa ada hal? Cadbury pun sekejap haram, sekejap halal. Kahkahkah!

Kes babi quarter pounder ni sekejap je, nanti bila teringat sejuk air-con McD, lupa la.  Kan? Kahkahkah!

Melayu Islam sebenarnya tak perlu kebulur nak mencekik McD. 

Sikit haram tak ada khasiat pun. Penuh pengawet. Penuh bahan kimia. Mahal cam haram.

Kalau dah Melayu, mencekik nasi campur sudah la.

Jangan perasan nak jadi org putih, kamu rendam bontot dalam Clorox pun tak akan putih punya.  Sedar la diri Melayu bontot itam. Kahkahkah!

Kahkahkah!

Kembang kempis hidung gamaknya dalam McD, sebab order pun cakap org putih.

Kahkahkah! Ptuih! Ptoooey!!!

Dol, sekarang bahasa org putih dah tak glamer lagi. Sekarang ni, walaon pun dah cakap Jerman.

Kahkahkah!

Pemakan Dedak Cina

Madu tualang power! Click here


Tak payah buat buku, buat susah-susah.

Buat kitab.

Kitab tajuk Sapa Kuat Makan Dedak Cina. Kahkahkah!

Dedak tauke lendir. Dedak tauke mesin kuda. Dedak tauke balak.

KAHKAHKAH!

Kalau rajin lagi, karang pulak kitab sapa yg tak dapat dedak, dibagi guni dedak pun dia mamah.

KAHKAHKAH!

Ini semua gimik PRK.

Selesai PRK, "allo tauke..."

Ptuih!


Dedak Cap Vincent Tan & Dedak Cap Najib, Mana Yg Ladzat?

Madu tualang power! Click here


Dedak ni ada bermacam rupa.

Dedak utk manusia dah tentu tak macam dedak untuk ayam, kambing & lembu.

Celah Bedah pun boleh dijadikan dedak. Kahkahkah!

Hanya pemakan dedak tegar yg suka tuding jari si anu si ani makan dedak. Kahkahkah!




Cuba check bisness Vincent Tan, dia ada mengilang dedak tak?

Kahkahkah!