Monday, May 30, 2016

Makanan Terbaik Untuk Bulan Puasa

Madu tualang power! Click here

Sudah tentu makanan terbaik di bulan Ramadhan sejak zaman berzaman ialah kurma.

Kurma terbaik, tak kiralah kurma bongkah di zaman aku kecik2 dulu atau kurma Yusuf Taiyob siap bertangkai lagi trendy zaman sekarang.

Kurma terbaik.

Nabi berbuka dgn kurma.

Kita pun berbuka dgn kurma, kan?

Bezanya, lepas kurma kita bedal nasik. Lepas tu popia basah 5 ketul. Lepas tu murtabak. Kahkahkah! Oh indahnya Ramadhan..

Sabor, sabor, kejap lagi Ramadhan akan tiba.

Tabiat makan kena jaga Dol.

Makanan terbaik dibulan puasa ialah makanan yg dimakan sedikit. Bukan mencekik sampai terbalik pusat.

Juga makanan yg tidak dibazir yg dicurah masuk longkang jamu iblis.

Apa yg ada atas meja, semua licin tak bersisa.

Kalau nak bagi terbaik lagi, tambah madu dalam menu. Lepas tarawikh kena sesudu, lepas sahur kena sesudu.

Bukan mahal pun RM144 je. Di Low Yat harganya RM288 sebotol. Kaghkahkah!

Duit BR1M ada lagi kan? Kah kah kah!

Kalau rasa berminat, boleh KLIK DISINI, KLIK DISINUN atau CLICK HERE utk pesanan.

 

Libang Libu akan bercuti 2 minggu.

Cuti panjang macam ni biasanya digunakan utk balik kampung, pergi makan kenduri  puas2 & ziarah sambil dapat lagi makan free rumah sedara mara.

Juga paling penting ambik stok baru madu tualang hutan.

Semua pesanan yg diterima akan disudahkan apabila sekolah dibuka semula & madu akan sampai di kepala tangga rumah masing2.

Para penziarah blog LibangLibu yg dihormati, kami ucapkan selamat bercuti.