Sunday, March 13, 2016

Mari Mencantikkan Bini

Madu tualang power! Click here

Dol,

kalau kau seorang suami, dah tentu kompom bini kau cantik. Kalau kau tak rasa dia cantik, buat apa kau ajak dia menikah dulu, kan? Kah kah kah!!!

Tapi lama-lama kelamaan dia punya level cantik tu kompom akan berkurangan seiring dengan naiknya perut lu Dol. Kah kah kah!

Di sini diperturunkan petua turun-temurun zaman-berzaman yg khabarnya dipakai Hang Li Po semasa dia mengorat Sultan Melaka dulu. Kompom kulit bini lu licin halus macam dulu-dulu. Percayalah Dol. Kena cuba.

1. Sebelum tidur tempek bedak sejuk dulu.

2. Amalkan makan madu bila bangun pagi dan sebelum tidur. Khasiat madu ni, kalau orang perempuan tahu, dah lama Pamoga/D'herbs/d'Beauty masuk dalam tikar gulung sendiri. Kahkahkah! Segala macam kolagen-kolagen kat kedai habis berlapuk tak laku. Kahkahkah!

3. Lu sendiri sapu lu punya krim kat muka bini lu. Kahkahkah! Kompom settle jeragat jerawat. Kahkahkah!!

KAH KAH KAH!

Sudah tentu tanpa ragu-ragu dan was-was, pilihan no. 2 paling bijak.

Madu Tualang Hutan
Pemenang Anugerah Madu Terbaik Asia Tenggara
18 kali berturut-turut.
Untuk maklumat lebih lanjut,
KLIK DISINI.
Blog ni akan bercuti lagi, dari 14hb Mac hingga 20hb Mac 2016.

Apa lagi, seminggu blogger masuk utan cari madu utk lu la Dol. Nak kasi bini lu cun. Kahkahkah!

Sesiapa yg order selepas 14hb Mac, diharapkan bersabar. Penghantaran akan dibuat pada 22hb/23hb Mac 2016.

Thank you babeh!

Kah kah kah kah!!!
Power Dol. Kahkahkah!